【賽後檢討】代發:901春袋夢遊後感+建議

761 回覆
2089 Like 13 Dislike
十分十分同意
尤其係而家冇得塞機場大堂入面
並唔代表要由機場大堂出面開始塞起
應該由東涌青衣開始

我覺得今日真係做得唔漂亮
但至少經過咗今次
大家都明白到機場唔係和理非回合
春袋係要點樣錫
依家試緊塞交通令到飛機上嘅員工返唔到工而飛唔到。
正路
你set rb姐係叫堆狗可以入黎搞你
講得好
仲要十一送大禮呀!!
如果我地可以有個共識入得機場就係和理非
連laser都唔玩 但真係唔易
只要有一定人數基礎係機場睇飛機唔走 遊客手足keep住入黎咁機場就好易爆 班狗都冇藉口清場
你個方法都得 但變相係打陣地 所以一定要遊擊
即係用人數去令到crew搭唔到巴士去唔到機場
係咪咁理解
因為我本身真係唔太清楚呢一點個原理
好多人唔明
仲要堅持係無問題
做到好效果都話呀
但而家係衰左呀
Push!
依個檢討好緊要,唔好死守機場,係個好貼地既策略。
機場係個要offshore既terminal,terminal係做運輸架。運輸運輸,就係一條要運動、唔可以中斷既鏈。即係話,無論係鏈頭、定鏈尾,只要你摸到條鏈個樣,邊個位斷都係會一9樣。就可以錫倒春袋架喇!
下次全民買refundable 機票諗唔諗得過
帶唔帶gear係一個幾艱難既決定
今時今日只要身上有豬嘴一逗已經即死
而帶gear出入機場本身唔容易
私家車巴士會中RB
地鐵好少少但隨時停
一唔小心係會乜都未做就人亡gear亡

咁當然唔帶唔代表冇事
亦帶來一個好直接既後果
重狗冇得打(有gear亦唔代表有得打)
我會話你目標只係塞,就乜都唔好帶
你諗住迫TG出嚟先好帶
由一小撮人既勇氣,去造就所有人既幸福,包括本身唔同意你既人
推!
同意,好似循環遊行咁,循環搭車入機場。
發夢自己就喺揸車入去扣起咗,要長征出返嚟
今日做唔到效果

好大機會係政府唔比停飛

想你地以為機場唔係春袋

咁就以後都唔會搞機場
加上今次掉左好多gear,雖然買得番,但下次可以直情唔上裝,當自己旅客咁,有事就走
Pushhhh
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞