【賽後檢討】代發:901春袋夢遊後感+建議

761 回覆
2089 Like 13 Dislike
春袋無腳唔會走

我地有 一定要走

唔好比對家班留守撚 分化撚利用帶風向

佢地就係想一網打盡先叫人留
睇哂全篇文,今日算係好彩,有不足之處唔緊要,只要保存到有生力量就得
文內講左 唔係要入完再出 而係要係出面打番入去
第二點一樣 唔需要再帶裝坐車入 戰線可以要東涌開始向機場推
推!!!!
用人數塞爆佢 唔堵路 唔破壞
終極和理非 點睇
狗封左巴士站 但東榮路有路走到 依樣好關鍵 唔知叫唔叫好彩
但下次你再入 可能封埋東榮路 博唔過
Push!!!
知唔知點解今日咁多輕裝?

因為事前文宣一直都係講入去塞交通!大家都諗住唔犯法既前題下塞到政府吹我地唔撚漲

但忽然間居然有手足塞路?!成班人失哂預算,由唔犯法唔落人口實既和你塞變做勇武抗爭,但都唔緊要,既然有手足決心塞路咁就陪到底

又突然!有手足忽然醒覺原來現場大部份人都無裝架喎,驚頂唔住所以叫哂所有人走

講到尾,你地班撚屌到底知唔知自己做既每一個決定係為乜同會影響到啲乜?

核爆我都唔割,都唔撚分和勇,但我屌撚柒哂你班唔用腦既撚屌,可唔可撚以每次做乜之前都諗撚清諗撚楚,俾少少分析能力諗下你既決定會有咩後果,而決定左就做到底呀!仆街
推爆佢
會變到同今早既狀況一樣 巴+鐵收皮 但當狗一係出面開始包 後面就會雞飛狗走 幾多勇武係前線火魔都唔頂得耐
要搵人係東涌搞宗教集會
認同 入唔到去 就唔入去 留起外圍又容易走!
有不足,但亦有少量航班delay和取消,在第一次有禁制令下塞機場,個人覺得算小成功啦
手足你冷靜小小

無大台抗爭就係咁 每一分每一秒都變化緊

之前和你飛真係好舒服 有冷氣有水仲有位訓

所以篇文都好強調今日之後 機場唔再係補血位 而係戰場
推爆呢篇
P牌推唔到
多謝巴打分析
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞