【賽後檢討】代發:901春袋夢遊後感+建議

761 回覆
2089 Like 13 Dislike
去大嶼山既路唔多, 其實唔洗走到入黎搞的
認真分析,推
轉玩法唔和理飛,淨係和你塞
你無睇新聞? 有手足喺機鐵衝出T1 再比狗打
100%認同
機場呢個春袋絕不可以放過
不過思維已經變左由佔領戰變做當年打街亭咁
不過唔好大意 經此一役機鐵各站一定都重狗
大家小心 香港人一定會戰勝歸來!
大家已經做得好好!!!

好感動!!

機場地理位置好不利,仲有禁制令,圍到一陣已經好好

大家一齊唸下其他低送頭率不合作運動

要拖到起碼十一月!!!
同意 講得好好

已過5000+正評 現急需最新版中英文宣言 + 文宣 有冇人知點做

https://lihkg.com/thread/1526412/page/1
推 機場本身就係孤島好難走
好文 寫得好 推
其實係目標唔夠清晰,set rb嘅話就唔駛吹咁多雞,吹大雞叫左和理非入黎就唔應該靠rb封路,想扮遊客就應該叫全部人買refundable機票

兄弟爬山最初明明係講緊大家做唔同行動,有人登報、有人上街,有人文宣,但同一個行動入面死攬「兄弟爬山」呢個mindset其實好易攬炒
Push
講得幾好
應該改做有車揸車, 無車塞爆交通工具, 暫時以和理非為主, 流水式示威令交通癱瘓
唔完美要改善可接受
我一直都唔明,我地要ge 效果係塞路, 而多人入機埸有咩用呢? 用黎set RB?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞