有冇人留意Prison Break season5?

334 回覆
14 Like 3 Dislike
我估應該係michael 要避開d人嘅追殺先入去監獄

但E家又召喚返佢班兄弟去搵佢
當年睇哩套嘢入美劇坑

召t-bag 點知個19大佬黎左
當年睇哩套嘢入美劇坑

我都係
好緊貼時事, 無啦啦有ISIS

召t-bag 點知個19大佬黎左

盲估都知tbag會比lincoln啦
我既美劇啟蒙作

我都係
所以我都絕對支持
相信我地呢代都係
pb/lost /heroes/fringe試旦一套

PB + heroes

BTW 邊度有得睇最新一季 ???

heroes 之前都有新一季

可惜無左 peter, sylar
MICHAEL又無啦啦變左恐怖份子
又有一大筆錢比TBAG整返隻手
我覺得似係為左救屋企人先坐監
第一集d劇情去得好快
之前trailer已經講晒呢集
嗰時睇flash見到兩兄弟已經好興奮,點知佢真係拍s5
隔左咁多年先出,真係好有久別重逢feel
第一集d劇情去得好快

因為得八集

估唔到仲會有
第一集d劇情去得好快

因為得八集

幾多集都會J

btw Final Break 電影果陣睇到喊
不過果陣無見到條屍,
唔知是咪真係死

可能果陣:
1) 比人救走左, 巨大電流殺埋粒腦瘤
2) 扮死, 驚自己會連累Sara 同個仔, 選擇默默離開

廣告多到呢
個頭開得唔錯...
有返第一季既感覺
而家睇緊 有無集中討論區
一見到條煩膠女Sarah就
有無人可以講下上季講乜?
點解michael 入左yeman prison?
btw,見到sara好似睇緊twd
快d有下集啦

就嚟祖宗十八代都關company 事
等醫沙, 點解SARAH有新老公, 臭雞!!!!!!!!!!!!!

SARAH仲係同S1一樣咁靚

好撚憎LINCON, 正廢柴, CNOTE果然係軍人一個打三個
CNOTE同SURCE明明有老婆有女點解都肯跟LINCON去
等醫沙, 點解SARAH有新老公, 臭雞!!!!!!!!!!!!!

SARAH仲係同S1一樣咁靚

好撚憎LINCON, 正廢柴, CNOTE果然係軍人一個打三個
CNOTE同SURCE明明有老婆有女點解都肯跟LINCON去

sarah食埋阿rick生埋carrrrrl添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞