有冇人留意Prison Break season5?

334 回覆
14 Like 3 Dislike
第一集好正 好有feel
原來今季得九集 希望keep到
節奏明快, 冇拖泥帶水, 好撚正呀屌你老母
仲要有C-NOTE
第1季之後就冇撚左影, 而家出現返果下先神
仲要有C-NOTE

第2同第4都有...
等醫沙, 點解SARAH有新老公, 臭雞!!!!!!!!!!!!!

SARAH仲係同S1一樣咁靚

好撚憎LINCON, 正廢柴, CNOTE果然係軍人一個打三個
CNOTE同SURCE明明有老婆有女點解都肯跟LINCON去

sarah食埋阿rick生埋carrrrrl添

真係變左臭雞
點解要安排個新老公俾sarah... 點解sarah問得出lincoln做乜唔去佢婚禮...
第一集就見返齊咁多人好感動
如果黎緊8集都keep住呢個節奏
一定好緊湊好正
睇完,幾正
唔介意d bugs 好睇就得
一見到條煩膠女Sarah就

walking dead 撚行開啦
sarah 係煩膠女
戒奶未呀柒頭
第一集好正 好有feel
原來今季得九集 希望keep到

s3 得13集都好緊湊

sarah 係煩膠女
戒奶未呀柒頭

其實佢係pb都比人話係煩膠了
佢做親都係煩膠角色
eg, pb/colony/walking dead
仲要有C-NOTE

第2同第4都有...

巴打睇完第一季之後就半放棄咁飛住睇?

S2 為左救個女(唔知咩病, 再唔拎藥就會死)
去拎藥果陣比Mahone 捉到佢,
要佢幫手捉MS, 但不成功,
之後Mahone 見C-note 已經無乜用
o係Company 指示下, 比條繩佢吊頸
(之後下一集就比人救左, 無吊到)
救佢果班人想做底Mahone,
同佢deal 好曬, 肯幫手搞鳩Mahone, 就放佢走

S3 無出

S4 最後一兩集先有出
都係講返S2 果班人反口(主要是Kellerman)
迫佢去幫MS 搞鳩Company

後來連同scure 一齊幫MS 兩兄弟逃出生天
之後就特赦左
仲做埋UPS 既速遞員
(同prison入面既角色一樣, 都係負責送d 唔同既物件比人)

sarah 係煩膠女
戒奶未呀柒頭

其實佢係pb都比人話係煩膠了
佢做親都係煩膠角色
eg, pb/colony/walking dead

pb 入面幾時煩膠過
由S1 J到S4, 再J 到電影
仲要有C-NOTE

第2同第4都有...

S3 無出

S4 最後一兩集先有出

之後就特赦左
仲做埋UPS 既速遞員
(同prison入面既角色一樣, 都係負責送d 唔同既物件比人)

屌,明明我睇晒4季,比你提一提,都只係記得返吊頸果part,睇黎要重睇返次先得啦
Sarah竟然同左唔知s幾條肥仔一齊
點解TVB咁快買到版權既
season5第一集真係好撚刺激
睇完到而家都未訓得著
終於見返我男神miller
佢把聲真係好撚正啊
最愛智慧型男神
成班人好似無老過咁
下集有Kellerman?
Tvb 會播?
仲要有C-NOTE

第2同第4都有...

S3 無出

S4 最後一兩集先有出

之後就特赦左
仲做埋UPS 既速遞員

屌,明明我睇晒4季,比你提一提,都只係記得返吊頸果part,睇黎要重睇返次先得啦

巴打記得好詳細
我只係記得S2同吊頸嗰度
有冇online link

其實最想見返mahone
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞