有冇人留意Prison Break season5?

334 回覆
14 Like 3 Dislike
主角死咗點解出到s5
哩排先開始煲哩套劇
睇到第二季畀fbi狂追 好彩條奸佬paul變節先走得甩
大快人心 睇到the company 個kim畀Michael 撞完又畀大佬打幾搥!
仲有成個月喎

依家重溫定1-4 差唔多啦

Btw 琴晚睇到bellick 死

https://www.youtube.com/watch?v=ZH6CRs-PoLI
等睇第5季
一路溫mid term一路睇,之後睇到溫唔到
結果今日mid term炒撚埋
主角死咗點解出到s5

玩電線玩到訓底左姐
呢d劇集電影小說劇情就算見到屍都未必一定死
爛左,唔想睇,淨係想睇GOT7
一路溫mid term一路睇,之後睇到溫唔到
結果今日mid term炒撚埋

如果第一次睇 真係唔奇的
集集都勁緊張
仲有成個月喎

依家重溫定1-4 差唔多啦

Btw 琴晚睇到bellick 死

Season 2 -4 悶撚到仆街

2 OK 尋寶feel

但好撚誇張,個fbi推理勁撚仆街

望住張相就知mic諗乜

我覺得第二季幾好睇啵,講fbi條友點樣去track番班人,好有劇情

去到三四季mahone變左智障
第4季係咪真係咁爛 ?
有新season?

我第一次睇好似十年前
主角死咗點解出到s5

就係講佢翻生,仲話好合理既方式
睇trailer有t-bag
個變態佬咁快可以出黎?
s1 同 3 就break
可惜s3 個陣撞正工潮短左
s2 似係另一種形式既prison break
s4 就為趕收工
有冇人可以講下s4最尾去到咩環境
完全唔記得哂,第4季恰住睇

爛到無乜印象,只係記得係好撚爛搶果隻scylla。
睇1同3就夠

5有d期望

我都想睇番最尾個半集,唔知有冇線上中文字幕
不過我相信到時s5ep1都會有好長回顧既

我都想睇番最尾個半集,唔知有冇線上中文字幕
不過我相信到時s5ep1都會有好長回顧既

http://8drama.com/33366/
season2 已經變垃圾,真係可惜
主角死咗點解出到s5

班編劇咁有創意力, 有心兜有幾難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞