有冇人留意Prison Break season5?

334 回覆
14 Like 3 Dislike
T bag 其實幾可憐

第二季最好睇就係睇返每個人既背景同生平, 悶係悶d但係交待哂每個人既故事同性格

scure第三季最後俾人毒打被供睇到我眼濕濕, 個種情義真係寫得好好
如果唔睇第二季, 唔會明scure點解傻撚左命都唔要都幫michael
好似話season 5之後可能轉班底

https://www.thesun.co.uk/tvandshowbiz/3273561/prison-break-creator-confirms-season-5-will-be-wentworth-millers-last-as-lead-character-michael-schofield/

食屎啦
冇左Michael 幾好睇都唔會睇

我覺得兩個fbi最好睇
Kelleman 同 mahone

Kelleman好似唔係fbi, 係特工, 直屬總統, 同埋條友好似海軍出身軍階好高
冇集中討論區?
費時喺度劇透
想討論劇情
冇集中討論區?
費時喺度劇透
想討論劇情

我都想 有冇人開
冇集中討論區?
費時喺度劇透
想討論劇情

我都想 有冇人開

Opened
好好睇 仲係咁靚仔
好好睇
prison break係我第一套美劇
亦都係永遠既第一

但睇返 s5d製作好業餘
無論鏡頭 混音 調色 剪接等等都好劣質
係跟唔上時代定換曬班底?
T bag 其實幾可憐

第二季最好睇就係睇返每個人既背景同生平, 悶係悶d但係交待哂每個人既故事同性格

scure第三季最後俾人毒打被供睇到我眼濕濕, 個種情義真係寫得好好
如果唔睇第二季, 唔會明scure點解傻撚左命都唔要都幫michael

隻手斷完又駁駁完又斷 陰公
睇完
Kellernan 做咩未死

佢不嬲都無死
你幾時見到佢死?
T bag 其實幾可憐

michael 同scure 掘完錢果到
d錢最後比t bag偷晒
michael 自己冇咩錢都比scure 幾百
T bag 其實幾可憐

michael 同scure 掘完錢果到
d錢最後比t bag偷晒
michael 自己冇咩錢都比scure 幾百

同埋我覺得第二季都好緊湊 反而3,4季有啲悶
第2集出咗未???
第2集出咗未???

出咗幾日

佢不嬲都無死
你幾時見到佢死?

第二季係車比人bak左

佢不嬲都無死
你幾時見到佢死?

第二季係車比人bak左

未見屍未算死

佢不嬲都無死
你幾時見到佢死?

第二季係車比人bak左

未見屍未算死

michael都未死啦
雖然又係同一套公式,不過都係咁正

佢不嬲都無死
你幾時見到佢死?

第二季係車比人bak左

未見屍未算死

michael都未死啦

條蛋散之前仲折磨sarah, 估唔到第四季變忠

佢不嬲都無死
你幾時見到佢死?

第二季係車比人bak左

未見屍未算死

michael都未死啦

條蛋散之前仲折磨sarah, 估唔到第四季變忠

Season 2 尾都變左忠啦
大家覺得今季個劇情會點發展
Michael 究竟係俾政府/黑勢力逼 定自己prison break 上癮
仲有好耐都冇sucre, 唔知係咪客串
仲有好耐都冇sucre, 唔知係咪客串

反而第四季last 先出現嘅C 勁多戲份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞