有冇人留意Prison Break season5?

334 回覆
14 Like 3 Dislike
好想downlad番1-4黎睇
T-Bag入曬戲

最好戲係佢, BELLICK同SCURE都好戲
原來今集Mahone唔返來
冇fbi唔想睇
唔明第一集點解扮唔識
唔明第一集點解扮唔識

實係有苦衷啦
T-Bag入曬戲

最好戲係佢, BELLICK同SCURE都好戲

s3幫佢洗白
好想扯住T-Bag個白色褲袋仔
唔明第一集點解扮唔識

實係有苦衷啦

可能真係第二個人來
應該有政府介入啦
講到咁白
search ms 換埋樣
啱啱睇完第一集
諗住上黎睇下啲人點樣屌
點知個個都讚
係咪得我一個覺得呢集好垃圾
劇情完全係亂鳩咁黎?
唔明第一集點解扮唔識

咁先引到觀眾睇落去想知點解架嘛

HEHE
C-note以前明珠台係唔係譯做100蚊
有無人知點解咁譯
唔明第一集點解扮唔識

實係有苦衷啦

手掌個紋身實有關係 同埋佢見到錄緊片 即該扮唔識
C-note以前明珠台係唔係譯做100蚊
有無人知點解咁譯

美金=note
C=100
Sarah竟然同左唔知s幾條肥仔一齊

邊個黎 我唔記得左
好似話season 5之後可能轉班底

https://www.thesun.co.uk/tvandshowbiz/3273561/prison-break-creator-confirms-season-5-will-be-wentworth-millers-last-as-lead-character-michael-schofield/

season5完左之後仲有得做落去?

睇個款,用season5黎鋪塾新班底個故事
唔明第一集點解扮唔識

實係有苦衷啦

手掌個紋身實有關係 同埋佢見到錄緊片 即該扮唔識

lincoln真係好撚蠢, 打又唔係特別好打, 麻撚煩

HEHE

我比較好奇佢點解可以咁早出獄, 我以為佢要坐成世
好似話season 5之後可能轉班底

https://www.thesun.co.uk/tvandshowbiz/3273561/prison-break-creator-confirms-season-5-will-be-wentworth-millers-last-as-lead-character-michael-schofield/

食屎啦
冇左Michael 幾好睇都唔會睇

我覺得兩個fbi最好睇
Kelleman 同 mahone
T bag 其實幾可憐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞