有冇人留意Prison Break season5?

334 回覆
14 Like 3 Dislike
t-bag先係靈魂

S3睇12,13集就夠了
Hey Papi

有聲有畫

PAUL都好正, 好鐘意佢, 個角色設計仲好過BELLICK可惜出場唔多

PAUL都好正, 好鐘意佢, 個角色設計仲好過BELLICK可惜出場唔多

而家睇緊s3,Bellick好慘 喺監獄畀人恰
根本就係S1太神 俾到大家對之後既season好大期望 S2,3相比下冇咁正 做左個大反差你地咪話差囉 其實S2,3冇大家講得咁衰 係S4悶啲啫
Season 2 其實好好睇
唔通季季同你 break 咩

係 好鐘意睇Alex

Mahone好正,有腦又打得
第一套睇O既美劇就係PB
T bag
最正嘅大奸狗
第一季第一個睇穿主角紋身個精神病人智力應該比ALEX更高, 係食藥食傻左
佢都有得返生就好
希望舊人齊哂, 一季搞撚掂
t-bag 好多頂癮對白
根本就係S1太神 俾到大家對之後既season好大期望 S2,3相比下冇咁正 做左個大反差你地咪話差囉 其實S2,3冇大家講得咁衰 係S4悶啲啫

S4 個幕後大陰謀好
又係回歸傳統劇集集集槍戰
S1 s2 就算有bug位都冇咁明顯
但s3 s4 d bug多到
s3 中段Gretchen 比班警察捉左,之後仲殺埋個監獄長,幾集之後可以大搖大擺係sona探個whistler
仲有,s4後期d劇情暴走到
lincoln 變左領養,michael老母殺完印度領事個仔之後偷scylla賣入面d核武器技術比印度,愈睇愈癲
唔睇s2 直睇s3有冇問題
s2好悶
第一次睇係考AL,無意中喺屋企休息睇有線劇集台睇到,仆街一睇睇上癮,日日都睇
唔睇s2 直睇s3有冇問題
s2好悶

我覺得s2好緊湊好好睇喎
可能離開左監獄你唔中意
第3季咪仲無謂
唔明d野
呢條友棄暗投明,係囚車點解會有人救走佢,係咪佢安排
最尾又好似冇晒手尾跟,佢唔係已經變左罪犯架咩
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BMTQyMjYwOTA2NF5BMl5BanBnXkFtZTcwNjM2NDAzMQ@@._V1_UX214_CR0,0,214,317_AL_.jpg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞