有冇人留意Prison Break season5?

334 回覆
14 Like 3 Dislike
Michael 究竟係俾政府/黑勢力逼 定自己prison break 上癮

未睇第3集?
咪講左幫cia做野
要幫isis大佬break
但似比人出賣
Michael 究竟係俾政府/黑勢力逼 定自己prison break 上癮

未睇第3集?
咪講左幫cia做野
但似比人出賣

睇左,不過michael 份人成日吹水,唔知信唔信好

未睇第3集?
咪講左幫cia做野
但似比人出賣

以第二集sara老公既暗示
ms係上左癮, 我估佢以為自己幫cia做野
後尾發覺break出黎既係罪犯,先知自己領左野

未睇第3集?
咪講左幫cia做野
但似比人出賣

以第二集sara老公既暗示
ms係上左癮, 我估佢以為自己幫cia做野
後尾發覺break出黎既係罪犯,先知自己領左野

走火入魔
好掛住S3個大波妹
好掛住S3個大波妹

鉸剪腳
好掛住S3個大波妹

鉸剪腳

成套劇最正係佢
係明豬睇
今晚第二集
好撚正
好似話season 5之後可能轉班底

https://www.thesun.co.uk/tvandshowbiz/3273561/prison-break-creator-confirms-season-5-will-be-wentworth-millers-last-as-lead-character-michael-schofield/

食屎啦
冇左Michael 幾好睇都唔會睇

我覺得兩個fbi最好睇
Kelleman 同 mahone

Mahone 好醒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞