有冇人留意Prison Break season5?

334 回覆
14 Like 3 Dislike
有冇人有link?
仲有知唔知香港時間幾點播?

tvb 就17號

如果就咁計美國時間
對返香港好似係下午1 點

4月17號先開始播,隔成差不多兩星期
Scofield 唔係死撚左咩
仲有咩講
Btw 當年陪伴左我個中學
唔明d野
呢條友棄暗投明,係囚車點解會有人救走佢,係咪佢安排
最尾又好似冇晒手尾跟,佢唔係已經變左罪犯架咩
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BMTQyMjYwOTA2NF5BMl5BanBnXkFtZTcwNjM2NDAzMQ@@._V1_UX214_CR0,0,214,317_AL_.jpg

定係死左

冇死,s4變左暗中係到幫michael手

冇死咩。佢唔係一齊炒車定比人射死左?
S1 s2 就算有bug位都冇咁明顯
但s3 s4 d bug多到
s3 中段Gretchen 比班警察捉左,之後仲殺埋個監獄長,幾集之後可以大搖大擺係sona探個whistler
仲有,s4後期d劇情暴走到
lincoln 變左領養,michael老母殺完印度領事個仔之後偷scylla賣入面d核武器技術比印度,愈睇愈癲

睇到第16集 佢地老母終於出場了
睇到個哩個post 即時重新煲返
留名等中伏
係咪今晚應該可以睇到第一集
故事軸係咪FIINAL BREAK之後?
NOW FOX 有冇得睇?
定係又要DOWNLOAD?

Should be right after Scofield broke sara out(?)
Coz in the teaser fox released michael said it's been 7 years
好撚興奮
不過一個星期先一集
唔明d野
呢條友棄暗投明,係囚車點解會有人救走佢,係咪佢安排
最尾又好似冇晒手尾跟,佢唔係已經變左罪犯架咩
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BMTQyMjYwOTA2NF5BMl5BanBnXkFtZTcwNjM2NDAzMQ@@._V1_UX214_CR0,0,214,317_AL_.jpg

定係死左

冇死,s4變左暗中係到幫michael手

冇死咩。佢唔係一齊炒車定比人射死左?

Paul Kellermen 棄暗投明
去咗幫scofield老豆以前嘅盟友(可能係UN
然後exonerated咗佢地
咁既然佢哋可以exonerate Mike and linc
就自然可以exonerate埋kellermen

Should be right after Scofield broke sara out(?)
Coz in the teaser fox released michael said it's been 7 years

michael唔係死咗咩 仲有故事做落去?

michael唔係死咗咩 仲有故事做落去?

Trailer 話佢冇死
唔知後續劇情如何
好似冇Mahone?
我既美劇啟蒙作
我既美劇啟蒙作

我都係
所以我都絕對支持
邊度有得睇
我既美劇啟蒙作

我都係
所以我都絕對支持
相信我地呢代都係
pb/lost /heroes/fringe試旦一套
我既美劇啟蒙作

我都係
所以我都絕對支持
相信我地呢代都係
pb/lost /heroes/fringe試旦一套

PB + heroes

BTW 邊度有得睇最新一季 ???
好應動,Sucre
好應動,Sucre

Hey papi
好應動,Sucre

Hey papi

有聲 屌
希望t-bag會出返來
成套最留意係佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞