[沙盤推演] 警方、政府9月部署

1290 回覆
3731 Like 19 Dislike
Pushhhh
雨傘革命 929果陣, 都有人話10月1日前清場

又咪一樣無事發生
緊急法既衝擊唔係有無做影響商業金融既嘢,而係畀左特首無限權力呢件事本身已經令大企業對香港失去信任。正如如果解於軍真係出動,唔會因為佢唔出坦克碌人就無事,而係有一個不受制約既武力存在已令大企業失去對香港失去信任。我相信美國對香港實行緊急法同解放軍出動既反應會係差不多,立即會凍結香港關係法。。。
扮保安好似試過
你地記唔記得有義士被還押? 你寫咗信比佢未?
https://lih.kg/1516722
Tui!!
一齊贏
大家唔好鬆懈
Push
push
有道理
我無野講
如果你地既同學既父母係警察, 請唔好忘記, 就係呢一班人
.用布袋彈食盲一個無辜女仔
.換白衫扮黑社會去元朗站恐怖襲擊無辜市民
.向無辜老人院射過期,有毒既催淚彈
.好似鄭柏林先生咁扭斷無辜市民隻手
.問黑社會葉虎借裝備
.打斷無辜市民既手, 斷到得番塊皮
.輪姦無辜女市民
.餵藥逼無辜女市民失禁
.斬斷無辜市民左腳
.
.
.
而家唔係叫你地欺凌佢地, 你陣係需要話比身邊既大人知, 犯法既野留番比大人做, 知唔知道?
如果你地既同學既父母係警察, 請唔好忘記, 就係呢一班人
.用布袋彈食盲一個無辜女仔
.換白衫扮黑社會去元朗站恐怖襲擊無辜市民
.向無辜老人院射過期,有毒既催淚彈
.好似鄭柏林先生咁扭斷無辜市民隻手
.問黑社會葉虎借裝備
.打斷無辜市民既手, 斷到得番塊皮
.輪姦無辜女市民
.餵藥逼無辜女市民失禁
.斬斷無辜市民左腳
.
.
.
而家唔係叫你地欺凌佢地, 你陣係需要話比身邊既大人知, 犯法既野留番比大人做, 知唔知道?
唔想再睇下手足送入集中營被虐待
個心撕裂咗咁
好想冇受傷成本之下抗爭 唔忍心再見到手足被捕被虐
同埋唔好再硬踫打 一定要智取
減低示威成本 抗爭到十月一
智慧?
佢地再咁樣無視環境去發展
過幾廿年中國啲土地唔洗再住人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞