[沙盤推演] 警方、政府9月部署

1290 回覆
3731 Like 19 Dislike
出緊急法港共已經fail啦 股市肯定大跌 外資肯定會撤
放得風出黎都係嚇鬼唔會用
咪撚笑死人啦,乜撚野呢種態度啊,咁你依家有得做啲咩啊,衝入狗屋殺撚晒啲狗?唔係囉,你乜都做唔到啊,乜撚野行多步,乜撚野屌鳩人用鍵盤?我發夢係幾前你見唔撚見到啊?
pushh
幾位 大家手足 有咩好聲好氣慢慢傾
點解話冇野做到啊,因為香港垃圾政府係唔會同你妥協架,乜撚野五大素球佢全部都係耳邊風黎架咋,一日冇真普選,一日都仲要抗爭啊,但係依家最撚難係真普選啊,你覺得習種會比你真普選咩,講下攬炒又唔撚得,咁你想做乜鳩?你比啲實際建議出黎啦,上child登鳩叫話 我忍唔到啦,之後屌下啲手足,又好實際?
係咪發夢前就係運動代表者?其他人就收聲?

我就係正正就係踢波踢前鋒前嘅人,
眼見同一個方式已經確實有好大弊處
而其他球員都係唔肯變陣,
有人正正講出對手有幾勁,提醒緊我地唔可以忽視。

我就係想屌班人一味喺每個post講
「攬炒囉、出水炮車囉、好撚驚呀」
見到7婆講兩句就恥笑 唔講以為我地佔上風

敢問呢啲輕挑到仆街嘅言論你覺得幫到前線?
根本係某程度上呢啲廢話影響緊前線心理咋
真心為前線好係咪大家都付出多少少
每個人做自己責任之餘講少幾句廢話。
唔係話唔攬炒,而係不如每個人講少幾句攬炒
諗下嚟緊嘅賽事點進行好過啦

我就係屌緊啲鍵戰一味態度輕挑
你又屌鳩我屌鍵戰 而你又屌鍵戰
做乜鳩姐?
8.31見
Push
做乜鳩啫,依家仲講咩上前線啫,有機場唔撚去,走去食彈jm9
送中太多人反對,連淺藍也反
幾難捱都要頂撚住!!Give me liberty, or give me death
唔好放棄
人多團結就得
乜撚戰線都唔好停
tiu
推,真係唔好睇少水炮車,係外國殺過唔少人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞