連仔你幾時先做嘢ban 啲五毛同埋佢哋啲分身?

807 回覆
103 Like 7 Dislike
仲有, 呢個post 係講緊"連仔你幾時先做嘢ban 啲五毛同埋佢哋啲分身?" 你呢度只係轉移topic 嘅視線去我身上
呢個post 係講緊"連仔你幾時先做嘢ban 啲五毛同埋佢哋啲分身?" 你呢度只係轉移topic 嘅視線去我身上
陰功
自己做完嘅柒事又扮唔記得
仲要人「證明」佢真係咁柒
in short , 即係你無理據證明啦

仲有, 我柒唔柒都好, 同"連仔你幾時先做嘢ban 啲五毛同埋佢哋啲分身?" 無關, 你仲要轉移視線到咩時候?

呢個post 係講緊"連仔你幾時先做嘢ban 啲五毛同埋佢哋啲分身?" 你呢度只係轉移topic 嘅視線去我身上
唔該" 一切都是因果報應"正面回應返個topic, 唔好不斷轉移視線去我身上
我就一向好討厭黑警
呢個post 係講緊"連仔你幾時先做嘢ban 啲五毛同埋佢哋啲分身?"
Block咗我都要(暫時?)unblock嚟引戰
睇嚟今晚真係好激氣
呢個post 係講緊"連仔你幾時先做嘢ban 啲五毛同埋佢哋啲分身?" 你轉移夠視線未?
習近平落地獄機會十分大
呢個post 係講緊"連仔你幾時先做嘢ban 啲五毛同埋佢哋啲分身?" 你轉移夠視線未?
我「無腦」㗎(邏輯黑警兼邏輯法官早前嘅執法及判詞)
而家要求咁高我點做呀?
個post 係講緊"連仔你幾時先做嘢ban 啲五毛同埋佢哋啲分身?" 你轉移夠視線未?
瞓覺喇,邏輯黑警唔知會癲到幾時先收隊
btw:邏輯黑警死全家
個post 係講緊"連仔你幾時先做嘢ban 啲五毛同埋佢哋啲分身?" 你轉移夠視線未?
建議被總會員數嘅0.5% block過就應該ban,0.5%應該都有五百人
唔好啦, 5毛買account 嚟針對義士都死. 一係admin 做final decision 囉 
又命令admin做嘢
3毛收皮啦,死全家呀你,btw blocked
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞