連仔你幾時先做嘢ban 啲五毛同埋佢哋啲分身?

807 回覆
103 Like 7 Dislike
一人一個解決連登五毛問題嘅解決方法
https://lih.kg/1496175
你打夠稻草人未?第一,你只係不斷轉移視線去我身上。
第二,呢個post係講緊叫連仔處理五毛/中國網軍/中國打手。你轉移夠視線未?
呢個post係講緊叫連仔處理五毛/中國網軍/中國打手。你轉移夠視線未?
一向都係咁
佢侮辱人就無問題
人哋鬧番佢就唔得
笑撚死 2個5毛開始連線發功
咪撚比錢佢地洗啦
你不斷幫幾個叫連仔ban五毛嘅post轉移視線。指出你有問題叫轉移視線去你身上?理據?
回佢哋post,先畀更多人睇到佢哋咩問題嘛
又多一個大陸人扮民主先鋒捉五毛
學好英文先啦
呢個post係講緊叫連仔處理五毛/中國網軍/中國打手。你轉移夠視線未?
你講緊邊度有問題?  理據?

你不斷幫幾個叫連仔ban五毛嘅post轉移視線。指出你有問題叫轉移視線去你身上?理據?
你前面#538 都有聲稱有人轉移視線. 唔知的話你又問?

你前面#538 都有聲稱有人轉移視線. 唔知的話你又話人轉移視線?

你有無話錯係一回事, 但如果你連咩叫"視線"都唔知的話, 咁你#538 講緊乜鳩?

你如果知咩叫視線的話, 你#541 問"咩叫視線?" 就唔合理.
你如果唔知咩叫視線的話, 你#538 都有聲稱有人轉移視線, 同樣唔合理

即係話, 你呢兩度講嘢有邏輯上嘅 contradiction

你如果知咩叫視線的話, 你#541 問"咩叫視線?" 就唔合理.
你如果唔知咩叫視線的話, 你#538 都有聲稱有人轉移視線, 同樣唔合理

你唔洗死撐喇, 就算你聲稱僅有判斷有人轉移視線, 即係你已了解咩叫轉移視線, 所以你#541 問"咩叫視線?" 就唔合理

即係話, 你呢兩度講嘢有邏輯上嘅 contradiction

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞