連仔你幾時先做嘢ban 啲五毛同埋佢哋啲分身?

807 回覆
103 Like 7 Dislike
邊個邊度點樣轉移視線?
完啦,佢一精神病發就發狂不斷用同一個回應洗版
以為咁就叫贏咗
人生苦短
由佢精神上勝利多一次啦
呢個topic 係叫連仔處理五毛/中國網軍/中國打手, 你轉移夠視線未?
你係咪唔識字呀?邏輯黑警話佢唔需要提出證據呀
總之佢玩法係咁:
佢搵到「理據」(wiki又好、其實在學術界仍有爭論,佢嘅論點只係其中一派嘅講法又好)
佢就會瘋狂貼
然後就會話「我已經係#101、#103、#104、#107、#134提出理據,係你選擇性失明睇唔到」
如果你嘗試反駁佢,佢就會屈你係離題討論
而佢搵唔到「理據」時佢就會打幾十字夾雜啲邏輯term話佢唔需要交出「理據」
然後又瘋狂貼
跟住又會話「我已經係#201、#203、#204、#207、#234講咗點解唔需要交出理據」
佢鬧人「白痴」「無腦」就係事實陳述,「討論時事實陳述都唔撚講得呀?」
你笑番佢「傻」就係人身攻擊
同啲有嚴重精神病又唔肯求醫嘅人傾得多好危險㗎
呢個topic 係叫連仔處理五毛/中國網軍/中國打手, 你轉移夠視線未?
邊個邊度轉移視線?

連仔幾時出手
係啦,班友係咁以中國利益嚟破壞討論,完全係影響言論自由
連仔背後一定做左野,但高調好麻煩,樓主唔好迫連仔講出黎,如果要講連仔一定保護左巴絲唔少,你有見過新聞話有連登仔比人拉咩,你地要del post連仔即幫你del 所以連仔不割席 不篤灰做到至極

感謝連仔
Twitter 連廣告費都唔賺, 五毛出假消息對平台既破壞性太大, 連仔我唔介意你有殺錯無放過, 起碼要做返d 野
單係干擾討論已經夠破壞性
仲要而家呢個重要關頭
上面已多次證明中國打手/五毛唔一定收錢。但你不斷選擇性失明,並將視線由“叫連仔ban五毛/中國打手/中國網軍”轉移去“有無收錢”上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞