連仔你幾時先做嘢ban 啲五毛同埋佢哋啲分身?

807 回覆
103 Like 7 Dislike
你係咪訓左好耐?
一早就少左好多分化post 啦
而家仲係度分化一定有問題
唔理佢係玩膠定5毛,都要罰
都唔知你嘈乜9
Genzo話要bam
Admin就應該Bam
如果bam錯,Genzo會處理
可能定期review,或者unbam但加啲限制俾佢,例如回覆要Genzo睇過批准先出到街
又或者只能嘆句唔好彩
為咗共和國言論自由,總要有人犠牲
Genzo是我們的舵手
東方紅 太陽升
Genzo識分啦屌
啱呀
Bam錯咪bam錯囉
根本連登只應准Genzo一人留言
大家俾下like然後跟佢意思做就得
Genzo會裁決㗎啦
呢個post係講緊叫連仔處理五毛/中國網軍/中國打手。你轉移夠視線未?
呢個post係講緊叫連仔處理五毛/中國網軍/中國打手。你轉移夠視線未?
一日不除三毛,運動就一直被擾亂
其實要捉五毛好簡單
Genzo嘅留言邊個偷偷俾負評 佢就係五毛
同意
真係有認真睇留言既大把人睇得出啦
明顯既分化post
明顯既黑警洗白post
明顯既散播假情報post(咩source都無cap張圖就當真)仲要唔少之後被揭穿係假

就算唔ban晒
ban部份都已經好好多
支持自由民主嘅人必定支持Genzo嘅所有言論
批評佢、駁斥佢、質疑佢或者偷偷俾負評嘅人根本就係自由民主嘅敵人
一切由Genzo裁決就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞