連仔你幾時先做嘢ban 啲五毛同埋佢哋啲分身?

807 回覆
103 Like 7 Dislike
你一回
我就收到通知
呢個post係講緊叫連仔處理五毛/中國網軍/中國打手。你轉移夠視線未?
呢個post係講緊叫連仔處理五毛/中國網軍/中國打手。你轉移夠視線未?
有定無 ? 使唔使同你賭命 應該話你敢唔敢賭命
賭命啦 SEVEN HEAD ? 有定無
證明之前同你賭命呀
你質疑人呀麻, 即係覺得無啦 證明我睇你憑咩質疑啦
咪係
邏輯黑警話who assert must prove
你懷疑無就要提出邏輯黑警接納的理據
ON99 咁
每個大討論區都一定有 5 毛, 點解可以咁 ON9 懷疑無, 仲要同人撐幾頁
1.只有五毛才會質疑Genzo
2.你質疑Genzo
所以你是五毛

p.s.你已經輸咗條命
岑子杰玩完!!!!
咩事?
我就照你呢個 POST 講既去講 你點肯定無 5 毛

叫人起底, 咁你咪講埋囉, Genzo 個底有咩問題, 關有無 5 毛咩事
連仔幾時先好似twitter同YouTube咁,ban啲中國網軍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞