連仔你幾時先做嘢ban 啲五毛同埋佢哋啲分身?

807 回覆
103 Like 7 Dislike
Bam邊個唔bam邊個我哋呢啲無腦兼白痴網民無法決定
交俾Genzo就得
陳雲話今日被拉既民主派係中共俾光環佢地wor
佢講野ban唔ban仲駛問?
連仔有得check log
實際上睇到帳號活動有更多資訊可以判斷係咪三先

另設上訴機制
呢個post係講緊叫連仔處理五毛/中國網軍/中國打手。你轉移夠視線未?
呢個post係講緊叫連仔處理五毛/中國網軍/中國打手。你轉移夠視線未?
push
全部人上Twitter 用 #LIHKG 聯絡
讚同,終於有正常人。
利申:藍
佢追擊你既用詞不正當, 但我覺得佢講嘅嘢係啱嘅。 首先你哋兩個都用錯字, 合理、 理據?
首先講下理據, 其實係兩個詞: 合理 + 證據。
然後乜嘢係合理? 合乎理論。 咩係合乎理論? 有邏輯性嘅言語組織成既論點。

狙擊你嗰位想指嘅係你冇實質嘅證據去支持你合理嘅論點。
你重複咗咁多次,其實都只係你作出合理嘅推測 ,並唔係證據。
下次你叫人拎出真憑實據嘅時候,試下唔好理據,講證據。 對方提得出論點一定有理, 只係冇證可實
你講嘅依然只係推論,最多都只係合理嘅觀點, 唔係證據。
假設佢真係喺度轉移視線 佢做出呢個行為 嘅原因有非常多可能,唔一定淨係你指嘅幫中共。
但所謂嘅證據係要絕對冇其他可能性, 先至有意義。 所謂嘅 證 據 確 鑿 , 係指無法狡辯、無法推卸、同無法扭曲。
😥 淺藍
證據同理據唔係同一樣嘢嚟
我唔係要求佢拎出所謂“不可動搖嘅證據”。但最少拎出合邏輯嘅合理推論。
907 機場壓測
908 人權集會

612 721 811 831
你咁講你就係
笑左出聲
啱啊 我係五毛
咁成個連登都係五毛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞