[警告]Telegram會暴露個人電話號碼

647 回覆
878 Like 23 Dislike
發夢人士用太空卡穩陣呀

唔洗再拗 Telegram官網寫到明 唔信自己上去睇

亦有巴打親身問過
唔該你自己factcheck 先
創辦人就係因為俄國壓迫所以走左佬去美國
最斃你朋友,親人,仇人telegram sync 咗你電話上telegram, 咁人地玩telegram 一樣睇到你

亦有巴打親身問過

唔好再話熄左contact tg就攞唔到你電話 你申請account有做phone verification架!!!
「千字文」毋忘初衷,我「反思」故我在
https://lih.kg/1497022
用緊外國電話 check我呀
係真既話反而怕係啲藍c朋友 督背

亦有巴打親身問過

唔好再話熄左contact tg就攞唔到你電話 你申請account有做phone verification架!!!
你明唔明
人地只會睇到佢contact list 入個名(eg chan tai man)
你tg 改名一千萬次
佢都係見到chan tai man
iphone要入埋app setting
Allow telegram to access
要disable contact
一句講曬 買張太空卡 開TG保你平安
全部人同我用Textnow 呀!!! 拎個美國number, 間唔中係textnow 個app自己send msg 去自己個number, 應該可以hold 到個number 而又完全免費
【眾籌 Google 廣告】 本地文宣 : 多媒體廣告
https://lih.kg/aeNRktU
Save 低telegram 有用既group. 真電話number 既telegram acc logout, 再買太空卡用新number 開新acc, phone verification開完再換返本身個電話卡

亦有巴打親身問過

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞