[警告]Telegram會暴露個人電話號碼

647 回覆
878 Like 23 Dislike
咁正?香港有冇得買
我用緊既tg號碼係喺外國旅行時買既電話卡
係 佢追到個no. 但唔知個no.係你 = 真.隱身
依家開曬轉數快 又銀行 又網上服務 根本知你電話no. = 知你本人

認同, 或者大家一齊去online客戶服務投訴
例如HK police
Push
唔信邪同朋友試
結果係真

btw有冇平價外國太空卡推薦
去twitter搵佢

查看 Pavel Durov (@durov):https://twitter.com/durov?s=09
幫推
想問去到TG change number個到入咗Textnow個number但話An error occurred,有無手足同我一樣
【緊急整合】用真身號碼喺tg講發夢即刻刪除AC,教埋你重開
https://lih.kg/1497612
岩岩先試左 話個電話本身有連到一個tg ac
叫我入返個個tg ac
睇黎要keep住個電話
鴨記大把
好重要分分鐘班狗已經mon緊我地啲message
仲撚廢過line,line都有個設定可以防止人用電話號碼嚟add你啦
(可能好多人唔知,facebook, twitter呢類sns都有呢個位嚟防止人search tel no, email)

真係諗唔明tg邊忽安全,初初吹到啲人拎嚟用
Push
太空卡
要入group
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞