[警告]Telegram會暴露個人電話號碼

647 回覆
878 Like 23 Dislike
push
咁之前已經add咗嘅人係咪永久知我邊個
真心求教,鴨記邊度買太空卡?
對方有心check咪知,tg有一個tg id,唔理你改user name/user id 都track到,驚就開新ac啦
求其一檔問
點解我係 text now個到收唔到tg個code既
香港人有冇蠢到咁

怕咗你地,我試埋俾你睇,
左手邊SET咗NOBODY,
右手邊ADD咗CONTACT LIST, 照樣睇到你個NUMBER!!!

推!!!!
無用架,tested
只要對方add左你就得

禁入去phone number 果頁,留意返佢有行細字寫住people who have your contacts will still see your number (咁上下,已淆到即時上
https://my.telegram.org/auth?to=deactivate delete左自己TG)
樓上就係問開左新acc,contact d朋友會唔會睇到
樓上有人答會睇到wo
假設, 我tg用假名, hide咗電話號碼

然後入咗一個group
group入面有個人有我number

咁係咪只要我一出聲, 嗰個人就知道呢個係我?
成本咁貴
p牌推唔到但想再重申,實試delete synced contact 同較phone no做nobody 係無用

唔好話被狗brute force 喇,屌你身邊有FD比狗塔左又被威嚇到佢解鎖,popo咪有你contact囉

即刻轉太空number 甚至del 左TG 重練啦
認真POST冇人理 抵你地死
US$ 9.99 plan ?

【眾籌 Google 廣告】 本地文宣 : 多媒體廣告
https://lih.kg/aeNRkuU
唔出聲都知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞