ib 換美金最平 沒有之一

392 回覆
46 Like 3 Dislike
問題係你美金本身喺邊先
第一次係ib 唱左10K美金
但係我取款轉賬既可提取現金冇得提果10k 出黎...
有冇人知點解
入錢唔收 拎錢收 (應該)
有cool down time
入左既錢要隔少少時間先拎得返
如果得10萬8萬就真係搵嚟搞。有過百萬換呢就絕對賺得番。你計一計100萬用銀行換個 spread 就會知
但本身有citi買到美股 重洗唔洗ib
citi 手續費好貴。你唔係高頻交易唔介意手續費, 又唔做 leverage, 我覺得無需要
算啦,呢個時勢
喺息都賺返啦
C兄最低存款係幾多 ?
我想問下點解我唱美金佢要收我15.69hkd手續費?
唔係0成本既咩
2鎂comission, 如果交緊10鎂月費優先係月費度扣
我想問下點解我唱美金佢要收我15.69hkd手續費?
唔係0成本既咩
2鎂commission, 如果交緊10鎂月費優先係月費度扣
即係每次換都要收2usd呀?同埋最近見到ttrate啲找換店仲低過ib換,咁ib仲係first choice?
如果你有辦法買現鈔入落香港銀行再電匯去IB當然可以咁做
我就係諗唔明
其實一直都係 找換店現鈔價係仲平過銀行成本價
我都想知點解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞