【絕無轉機】我坐上咗一架盛載住絕望嘅航班。(3)

242 回覆
93 Like 36 Dislike
有緣再見
有緣再見

加油
有緣再見

加油
有緣再見

支持你 加油
無默媽唔知你仲會唔會睇到呢個comment呢
呢個故追到一半太忙無追 但今次一口氣入嚟正評
你係我其中一個最鐘意嘅網絡作家
有買你書㗎
只係想同你講聲 撐住 加油
只能說逃避不能解決問題。

當然你可以返去只有支持者日日like而冇用心畀comment/批評嘅地方,
但只有like同加油並唔會令人進步。
回曬塘
絕系列真係好悶下
個故仔幾好睇
只係更新得較慢
本身係高登講故台年代,係好欣賞你,寫既故又夠多元化。
但睇到你講創作既人好睇心情,唔知點解覺得好un耳.

自從西營盤開始到而家,讀者指出個問題係邊,諗下點解以前未紅前,冇咩哩啲負面,你認為難聽既說話(雖然我認為係講事實。)。

本身讀者都有耐性咁等,等到一次又一次失望,由好言變怨言。你要搞電影,出新書,去旅行,打機,冇問題,係你生活同成就,開post 幾時出文都係你鍾意,冇人逼你,你對讀者未必需要有責任,但係請對自己想做既野比番啲責任,唔係指出文速度同份量責任。

高登連登都好,留言催文都係咁,唔係唔知,唔出住咪追其它,唔通恐嚇你一定要出。催文唔係重點,係鍾意要等既,等耐啲冇所謂架,係讀者覺得你個心態變左,令佢地慢慢放棄。

係真係好多誘惑令你專心唔到既。
當然如果你覺得哩到既人唔體諒你,坐擁fb 十萬幾人,個個支持你,咁係可以唔使理極少數人既。
唔會當哩啲係讀者,變左發脾氣咁逃避,有意思咩?
本身係高登講故台年代,係好欣賞你,寫既故又夠多元化。
但睇到你講創作既人好睇心情,唔知點解覺得好un耳.

自從西營盤開始到而家,讀者指出個問題係邊,諗下點解以前未紅前,冇咩哩啲負面,你認為難聽既說話(雖然我認為係講事實。)。

本身讀者都有耐性咁等,等到一次又一次失望,由好言變怨言。你要搞電影,出新書,去旅行,打機,冇問題,係你生活同成就,開post 幾時出文都係你鍾意,冇人逼你,你對讀者未必需要有責任,但係請對自己想做既野比番啲責任,唔係指出文速度同份量責任。

高登連登都好,留言催文都係咁,唔係唔知,唔出住咪追其它,唔通恐嚇你一定要出。催文唔係重點,係鍾意要等既,等耐啲冇所謂架,係讀者覺得你個心態變左,令佢地慢慢放棄。

係真係好多誘惑令你專心唔到既。
當然如果你覺得哩到既人唔體諒你,坐擁fb 十萬幾人,個個支持你,咁係可以唔使理極少數人既。
唔會當哩啲係讀者,變左發脾氣咁逃避,有意思咩?

同意
忍手等左半年,一次過睇感覺真係好爽好開心,無默媽,加油呀,一定會再見
巴打我睇緊絕無轉機呢本書
我之前買咗亦都睇完絕命上映同埋絕望走廊
發現啲角色同埋背景有啲共通 但我唔係幾明
可唔可以解答下我?
lm
巴打我睇緊絕無轉機呢本書
我之前買咗亦都睇完絕命上映同埋絕望走廊
發現啲角色同埋背景有啲共通 但我唔係幾明
可唔可以解答下我?

我都係剛剛先得閒睇完

個Lincoln即係王完命,係絕一男主角
阿琪即係佢女友Katie?同Kathy咁似...

文冰瑤就好多故事都有佢,原來佢老豆係文啟猶

最後有講KLD咪即係西營盤打獌特契嗰個
主角Rex,唔通中文名叫賈彥?

顧望曦唔知邊個
希望有會可以再睇你嘅人性故
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞