王菀之 Ivana 音樂討論區 (1) 期待今年隻廣東歌大碟

1001 回覆
49 Like 6 Dislike
聽903,容祖兒話想同皇后開演唱會
心諗:仆街啦,完全唔想聽到佢唱Ivana啲歌
係另一個世界黎

我聽到都完全無開心既感覺......😨

風格真係差好遠

唔好啦呱

但我想聽ivana唱 玩家 樂觀 飄紅 嗰堆歌

風格夾唔夾到架?
Joey pop咁多
不過唔知點解每次聽七不思議會諗俾ivana唱會變成點

應該同the magical teeter totter一樣
肥之唱天后啲歌有啲意想唔到嘅火花
相反天后應該唱唔出肥之啲怪歌嘅味道

未聽過天后唱人啲歌係冇嗰陣K歌味
佢咁多年以黎把聲太入骨
唱粒糖有毒、開籠雀、融了鐘的時間呢類應該適合佢
但幻想下唱安妮法蘭克已經變左唱K
聽903,容祖兒話想同皇后開演唱會
心諗:仆街啦,完全唔想聽到佢唱Ivana啲歌
係另一個世界黎

風格真係差好遠

唔好啦呱

風格夾唔夾到架?
Joey pop咁多

應該同the magical teeter totter一樣

佢咁多年以黎把聲太入骨

突然諗起依條片
http://www.dailymotion.com/video/x2vxg56
[2012-03-16]容祖兒 王菀之 - (你沒有)好結果 [勁歌金曲] [COVER 李蕙敏)

youtube冇咗依條片

風格真係差好遠

唔好啦呱

風格夾唔夾到架?
Joey pop咁多

佢咁多年以黎把聲太入骨

突然諗起依條片
http://www.dailymotion.com/video/x2vxg56
[2012-03-16]容祖兒 王菀之 - (你沒有)好結果 [勁歌金曲] [COVER 李蕙敏)

youtube冇咗依條片

Youtube好多片都冇咗
之前軒之fi同埋大同上勁歌d片好似del淨一條
菀權肥左十磅?
菀權肥左十磅?

唔信
應該冇十磅咁少
https://m.youtube.com/watch?v=SW3y14rnwLY
王菀之 Ivana Wong《Made Of Water》官方MV

https://m.youtube.com/watch?v=jJydz5IOE00
160221 王菀之Ivana - 冷戰 J2靚聲王

近排loop依兩首
兩首都好似冇乜人討論
但好正

冷戰好正
我都有睇今年個演唱會
不過我同我個fd都唔係佢地任何一邊fans
純粹係好鐘意佢兩個走埋一齊個種 好兩小無猜感覺
先入場睇

睇完今次先發現到原來留白好正
同埋小學就聽巴黎沒有摩天輪
最近先知原來同擁抱一個人嘅曲係一樣
仲要中間佢地講嘅野係對白黎
我都有睇今年個演唱會
先入場睇

森美小儀歌劇團Big Nose既插曲

劇入面應該係同森美一齊唱
菀權肥左十磅?

唔信
應該冇十磅咁少

有無人記得菀之廚房 食左先講

同Kay一齊上果集?

同Kay一齊上果集?

應該係講緊玩konapun嗰幾條片
煲飯冇洗米

同Kay一齊上果集?

煲飯冇洗米

同Kay一齊上果集?

煲飯冇洗米

哦~記得好耐之前睇過, 不過佢而家掛住玩真煮飯仔啦😀

佢同Kay上美女廚房輸左好唔低, 所以我成日記住😂

同Kay一齊上果集?

煲飯冇洗米

我記得佢上過美女廚房
張生係評判

同Kay一齊上果集?

煲飯冇洗米

我記得佢上過美女廚房
張生係評判

呢次個人賽,張生幫到出晒面😂

最後好似輸左比千嬅

同Kay一齊上果集?

煲飯冇洗米

我記得佢上過美女廚房
張生係評判

最後好似輸左比千嬅

好想睇返

同Kay一齊上果集?

煲飯冇洗米

我記得佢上過美女廚房
張生係評判

最後好似輸左比千嬅

好想睇返

竟然搵到

http://m.bilibili.com/video/av2139140.html#page=20

同Kay一齊上果集?

煲飯冇洗米

我記得佢上過美女廚房
張生係評判

最後好似輸左比千嬅

好想睇返

竟然搵到

http://m.bilibili.com/video/av2139140.html#page=20

呢集成集都好好笑
我都有睇今年個演唱會
先入場睇

我係joox聽
最後有一段係易彎那同唔知邊個講緊野

佢話好開心定唔知係好鐘意自己姓王
因為啲人介紹佢係 新人王-菀之
我都有睇今年個演唱會
先入場睇

我係joox聽
最後有一段係易彎那同唔知邊個講緊野

佢話好開心定唔知係好鐘意自己姓王
因為啲人介紹佢係 新人王-菀之

仲唱咗一句畫意!!!!
末日真係好正
係咁loop

煲飯冇洗米

我記得佢上過美女廚房
張生係評判

最後好似輸左比千嬅

好想睇返

竟然搵到

呢集成集都好好笑

留名返屋企睇
宋為潮條仆街
晴晴好慘 睇到喊
31號出碟啦!!
<Much Feeling Little Thinking>
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞