王菀之 Ivana 音樂討論區 (1) 期待今年隻廣東歌大碟

1001 回覆
49 Like 6 Dislike
我覺得Ivana好似想回饋fans咁....加埋上次出碟講既野....唔通真係想退休...

雖然佢之前接受訪問都講過上次出碟講既野唔係咁負面意思.....

真係怕小人國尾場佢無啦啦宣怖退出 >.<

唔好啊
定係想生b啊? 生完復出啦
我覺得Ivana好似想回饋fans咁....加埋上次出碟講既野....唔通真係想退休...

雖然佢之前接受訪問都講過上次出碟講既野唔係咁負面意思.....

真係怕小人國尾場佢無啦啦宣怖退出 >.<

唔好啊
定係想生b啊? 生完復出啦

咁佢又無咁講過

希望我自己諗多左啦
收到啦, 到付成為22蚊, 竟然一啲摺痕都冇, 多謝曬工作人員👏

收到啦, 到付成為22蚊, 竟然一啲摺痕都冇, 多謝曬工作人員👏

又幾得意

又幾得意

可以出埋八達通吊飾,不過都唔捨得用😅
就算你多感性也未試過面對生命懶衝刺

做乜咁多愁善感

依首ivana自己唱返真係好聽太多

做乜咁多愁善感

覺得 Ivana 呢首歌真係好正
btw我終於買到碟同演唱會隻碟
張poster 貼左係房
btw我終於買到碟同演唱會隻碟
張poster 貼左係房

你就好啦, 我間房都無位貼😣

做乜咁多愁善感

覺得 Ivana 呢首歌真係好正

個編曲我好鍾意, 好似酷愛咁個feel完全唔同晒, 係另一角度認識首歌。
原來ivana 有睇呢個post

加油呀 好期待你今年嘅新作品
希望繼續有好似該死的快樂咁正嘅歌

我都好鍾意突然一生人架!!!!
你個mv拍得好好
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10154995431358277&id=165034263276
皇后有睇呢度

Share埋

佢有post link添
皇后見到我個名咪會嬲
ivana
生仔之餘 唔好放棄出新歌
叫軒仔睇隔離post
叫軒仔睇隔離post

笑死我
最近好中意聽一剪梅
btw菀之我好想聽你皇后餐廳嘅live呀 唔計菀之論個次
ivana

呢樣真
唱作皇后變咗媽媽都要繼續出歌
ivana

呢樣真
唱作皇后變咗媽媽都要繼續出歌

in 唱作大媽 we trust
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞