王菀之 Ivana 音樂討論區 (1) 期待今年隻廣東歌大碟

1001 回覆
49 Like 6 Dislike
屌,今次真係要儲多隻
唔好收山呀菀之

我諗會作曲 唱歌
但會單曲咁upload 上網比人買囉
屌,今次真係要儲多隻
唔好收山呀菀之

我諗會作曲 唱歌

說好的北歐之旅主題大碟呢?
屌 要買多隻先
屌,今次真係要儲多隻
唔好收山呀菀之

我諗會作曲 唱歌

說好的北歐之旅主題大碟呢?

原來無新歌

樓上有人講過

淨係出番呢一兩年都心足

有碟出已經要還神

你啱

會唔會係公司話賣得唔好就...

算吧啦 寰亞鋪貨多人買先奇 隻隻新碟出完一個星期就無哂貨

唔撚係掛
等我仲以為香港真係賣哂,
要去其他地方搵添

唔係個兩隻單曲,我指最後出個隻EP

會唔會係公司話賣得唔好就...

唔撚係掛
要去其他地方搵添

點解大家會咁驚訝 其實仲有on wings of time都係類似晴歌集咁搞,所以佢銷量低公司都好大主因

唔撚係掛
要去其他地方搵添

點解大家會咁驚訝 其實仲有on wings of time都係類似晴歌集咁搞,所以佢銷量低公司都好大主因

驚訝在出第二版嗰時仲有第一版賣,
仲要第一版個量多過第二版
張生球記嗰時d碟係第一版冇哂先有第二版

一直覺得d cd出咁多個版係一件好on9嘅事,
變咗第一版冇乜人買
原來無新歌

樓上有人講過

淨係出番呢一兩年都心足

有碟出已經要還神

你啱

其實$100頭買到隻合輯真係一啲都唔貴
不過應該除左fans都無乜人會買碟
原來琴晚之之都有去joey個show
唔怪得無啦啦多謝佢寫左首歌俾佢
原來無新歌

樓上有人講過

淨係出番呢一兩年都心足

有碟出已經要還神

你啱

樓上有人講過

淨係出番呢一兩年都心足

有碟出已經要還神

你啱

係超值啦!!!!!!!
不過實體碟真係少人買

淨係出番呢一兩年都心足

有碟出已經要還神

你啱

係超值啦!!!!!!!
不過實體碟真係少人買

唔買實體碟 咪冇無損
突然記起今日4月1號....希望之之係講笑啦,連佢一向係音樂咁堅持都諗唔出實體碟就真係.....
突然記起今日4月1號....希望之之係講笑啦,連佢一向係音樂咁堅持都諗唔出實體碟就真係.....

所以要用行動支持

所以要用行動支持

啱啱食完飯去cd warehouse買多咗隻

有碟出已經要還神

你啱

係超值啦!!!!!!!
不過實體碟真係少人買

唔買實體碟 咪冇無損

有d網賣無損hi-res音樂,
但好貴
同埋唔係個個歌手都有
冇記錯成20蚊一首
好抵屌

所以要用行動支持

所以要用行動支持

琴晚發夢 發到菀之有簽唱會

你啱

係超值啦!!!!!!!
不過實體碟真係少人買

唔買實體碟 咪冇無損

有d網賣無損hi-res音樂,
但好貴
同埋唔係個個歌手都有
冇記錯成20蚊一首

hifitrack.com
但好少啱聽的歌手
突然一生人好好聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞