信用卡討論區 (75) 五大訴求 缺一不可 支那銀行不在討論之列

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
回o左
但係唔o岩數
Formula: 加哂所有 ( 整數(快餐) ) * 5.6%
4 月用舊計法過喎
恆生 ebanking set 直接付款授權 DDA
iti alipay wechat 真消 7.8 喎
thank you
iTi 7.8 無對手
八月 quota 用左佢先出綁銀聯
呢 d 野自己搞掂啦
用緊白色想轉
我回啱
OK. 咁scsc過冷河係一年定半年呀?
唔好用藍色 好柒
滙豐:查詢/取消接收27488033。專享高達$400獎賞錢:19年9月1日至10月31日,憑Visa信用卡每月簽賬滿港幣3,200元,該月之合資格本地餐飲及外賣簽賬獲額外8%獎賞錢。請致電82288088登記。受條款約束。詳情 hsbc.com.hk/8rc

不了
想問下假如我用hsbc vs幫我屋企人交大學學費 係咪得首10000$可以有0.4%回贈? 姐係得40$?
想問下用hsbc vs 交保費有無得食佢個網上簽帳
應該係
所以叫佢出學生金卡啦
滙豐:查詢/取消接收27488033。專享高達$400獎賞錢:19年9月1日至10月31日,憑Visa信用卡每月簽賬滿港幣1,000元,該月之合資格本地餐飲及外賣簽賬獲額外8%獎賞錢。請致電82288088登記。受條款約束。詳情 hsbc.com.hk/8rc

$1000又簽得過
屌 我收唔到 係咪因為我成日簽
我6至8月所有500樓下餐飲全部簽西亞,500樓上都係睇銀碼簽hsbc玩暑假個promotion

我都唔中特選
對完 statement,
VS 同 i tit 嘅 local 東亞日正確咁出左。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞