【文宣】咁撚鐘意話甲由呀嘛,我地要令你班仆街後果自負

907 回覆
4144 Like 19 Dislike
即係呢
有啲野,有啲人可以做,
有啲野,有啲人係唔可以做.
舉個例子
醫生可以幫病人做手術,
病人唔可以幫醫生做手術,
明解嗎?
唔係對錯既問題,係身分既問題.
政府市民係兩個唔同既身分.
你知唔知道有案底係唔做得警察嫁?
咁你有案底係咪唔可以做市民呢?
知唔知咩係政治表態呀?
公務員政治中立嫁,
但係市民就可以隨便表態,
夠清楚未?
Push
建議聯絡國際人權組織,發出聯合聲明,提出關注香港可能即將出現嚴重人道危機,及譴責有立法會議員引用「鼓勵仇視罪行」言論。
外國冇人知何君堯係邊個喎,建議幫佢加返個title就perfect!
寫明返HONG KONG POLICE會唔會好啲
下?
uo
有系統,尤其是由政府推行或鼓勵的仇視行為 systematic hate crimes 係屬於 crimes against humanity 。

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Crimes_against_humanity
原來唔係玩膠 係真係唔識字架喎
各位連登軍師,唔止係文宣,請做功課(或者已做),要熟識乜野係 Magnitsky Act. 因為呢個係國際上有共識嘅方案,針對 crimes against humanity 做制裁,但並非制裁某政權,而係制裁個別官員,毒過老豆揾仔 n 倍,全球適用。

太夜啦,同真寫不動啦,揾人接力啦。

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Magnitsky_Act
所以建議 Hong Kong legislator

林鄭 黑警 黑社會 黑議員 廢官員 冚家剷
認真理性討論post 大家幫手入嚟投票
Set死線通牒林奠再升級係大多手足嘅共識 大家入嚟公投同討下啦 要過5,000正評 民間記者會應該要反映到抗爭者主流意見同策略
冇網絡大軍同P牌不能好評 要靠大家!!

【公投】民間記者會設限825通牒林奠答應訴求(係答應唔係回應!!!)
https://lih.kg/dEHHFS

光復香港,時代革命
老實講我唔建議將自己代入猶太人做身分同拎二戰德國納綷黎講
咁樣係適得其反
但係可以令佢地聯想呢樣野就唔同玩法
816 818
張圖要寫明HONG KONG
姐係點呀 講道德? 兩邊武力都唔對等
拉入臭格果D全部都行私刑打到骨折腦出血

如果冇追究 WHY NOT呀?第一個射死你條三毛TIM呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞