【文宣】咁撚鐘意話甲由呀嘛,我地要令你班仆街後果自負

907 回覆
4144 Like 19 Dislike
push
係咪有藍絲肥撚打鳩手足個條
挑得佢機,點解唔可以?
係囉,所以香港警察唔係紀律部隊係武裝分子
黑衫口罩就截查:市民著咩衫關公共安全撚事?
催淚彈放題:戰術手冊=歷史文件呀?
瞄頭射:香港警察好似要pass視力檢查架喎?定唔識睇説明書?
打到骨折:果然係武裝分子
支持 把握所以機會
改咗啦
而家得返一毛咋
邊有人care俾人叫甲由
但係當執法部門同埋有權力人士叫示威者或平民做甲由嗰時,就有啲種族清洗嘅事情發生,兩者性質都唔同。你咁都想拉埋嚟講?會唔會低質咗啲
港外無人識邊個係Junius Ho ,最好加埋 Pro-Beijing Lawmaker
點能夠唔推
提醒完就返去做文宣啦,多謝
普教中!!!救下香港嘅下一代!!!!
https://lih.kg/1475548

[FWD] 外國示威者提供的建議
https://lih.kg/1475912

Block柒哂啲五毛
呢D係定性問題,中共工具箱必備,而家要用其人之道,彈返轉頭。

一來係要改變話題

二來係要改變或至少 neutralise 「恐怖主義」呢個核彈。

因為佢工具箱而家衹剩一個恐怖主義,等佢可以實施新疆式維穩政策。折左就冇用啦。

一定要盡快玩爆玩殘玩爛曱甴呢個terms
去人化個問題係會令佢地更無底線傷官手足
一定要煲到國際level ,人權迫害級數,希望起碼推到有一份國際大報報導,可以拎返黎做文宣攻擊返佢地,標籤返佢地既做法滅絕人性
建議寫清楚系Rwanda的crockroaches是什麼,唔係所有外國人都太清楚rwanda詳情。
所以咪要揾國際制裁囉
所以咪要用曱甴論鋤對家囉
幫對家做個宣傳仲要自省,唔好咁潔癖啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞