【文宣】咁撚鐘意話甲由呀嘛,我地要令你班仆街後果自負

907 回覆
4144 Like 19 Dislike
Hong Kong legislator encourages hate crime!

Hong Kong legislator encourages hate crime!

你係有公權力官職人員,你唔可以亂講嘢,你講不特止,仲有相應既行動
呢單野對外國做文宣最有用,因為西方國家對呢D特別敏感。

而家中共話你係「恐怖分子」,你就要話返佢「鼓勵仇視罪行」 encourage hate crime.

呢D字眼西方媒體係非常敏感嘅 hot button issue。差唔多你安左呢句佢幾乎冇可能當你冇發生。

同如果有白人政客俾人錄到「用過 N word」,政治生涯就立即玩完,一樣。
唔識整文宣既手足唔緊要
最好錄低佢地講過既野
越多越好
我哋以前on9以前賤,但係文宣一定要推一定要做
曱甴
甲由
真心
612 721 811

親愛的文宜巴絲,請別理會累D冇建設性嘅野。

辛苦你地,謝謝。
你係大陸人?咁上心做乜?
認真絕對要推大佢
警察唔戴委任證,矇面,叫示威者做甲由,抹黑為恐怖分子,全部都係屠城既預兆,唔可以唔推
加油文宣
我幾時講過?
但係中英都冇提到係香港警察呀呀呀呀呀
可唔可以加返,如果唔係,外國見到都唔知咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞