【文宣】咁撚鐘意話甲由呀嘛,我地要令你班仆街後果自負

907 回覆
4144 Like 19 Dislike
驅蝗果邊有槍先成立,而且事實上驅皇果邊係受害者,所以Dehumanization係唔成立
我只係咁講姐
難聽藍絲同狗隻送子彈
警察內部文件仲要大大隻字咁樣形容示威者
仲唔炸佢老母仆街
警察都有中國同北韓支持架 唔使咁傷心
呢單野對外國做文宣最有用,因為西方國家對呢D特別敏感。

而家中共話你係「恐怖分子」,你就要話返佢「鼓勵仇視罪行」 encourage hate crime.

呢D字眼西方媒體係非常敏感嘅 hot button issue。差唔多你安左呢句佢幾乎冇可能當你冇發生。

同如果有白人政客俾人錄到「用過 N word」,政治生涯就立即玩完,一樣。
老實講,無咩感覺,自己唔係又點解要認
你認唔認係一回事
但佢講左就係禍從口出
當然啦
同埋無反對過你講嘅任何野
我只係咁講姐
藍絲同狗隻送子彈
警察內部文件仲要大大隻字咁樣形容示威者
仲唔炸佢老母仆街
幾有道理 推

721 811

And Junius Ho is a member of the Legislative Council.
All these speeches are spoken at public.

咁樣會唔會好D?
應該話佢係親政府議員
追POST有原作者UPDATE
Junius Ho Kwan Yiu(DAB, member of LC)
P
唔識打個乸字你可以打娘娘腔架
喂幾時話市民(弱者)唔可以挑戰政府
警察唔企起極權政府果邊咪唔關佢事囉
就算要執行任務,你都係spin唔到點解要仇視市民
點解警察可以見黑衫口罩就截查、催淚彈放題、瞄頭射、打到骨折呀
天真嬌
p牌推冇用,但照推
唔知點解好少呢類文宣
但係其實可以做條國際文宣戰線出黎
下下話手足有幾慘會令鬼佬麻目
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞