[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(24) 5.0漆黑之反逆者

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
把武器勁靚
見到你個名 腦入面響起左bgm
副職可唔可飲水直升70?
可以
職任都全skip~?
士升水可以去邊買
不過個個都話黑騎個職務劇情好
俾真錢去mog station 買

bye我龜多陣level
40幾粒1分鐘 你話呢
噉佢嘅職任劇情的確係全game最好嘅
最深印象就係占星,好悠閒
巴哈迷宮隻王好難打
占星暫時升到lv50,佢真係個個任都走去觀星
俾人追殺都要觀埋個星先
漆黑爆機 今集真係掂 分拆做一隻單機RPG都得
對比返上集紅蓮真係贏九條街紅蓮明明有一個好好既故事背景 但劇情玩落好悶 投入唔到 爆機無感覺
今集我比9分 對上一次五體投地已經係龍詩戰爭 2015定2016年但龍詩都只不過係劇情正,漆黑係音樂,場景,故事都咁掂
兩次復歸都係直接買全套
宜家好期待Nier個副本 好想知可以點寫到兩個世界同場出現
狂潮 多瑪個邊都尚算ok
係兒戲左少少
其實係咪應該升到69lv 轉其他職玩下 留番新手70lv 果個exp boost
唔係.
最好係完哂主線 (LV80) 先玩其他
你只要有一個Job lv 高過其他, 其他job exp 都有100% bonus的.
即係你有隻Paladin 50lv, 你玩monk 時會有100% exp bonus 的.
所以唔洗理個新手bonus 唔bonus.

如果你有pre-order 5.0 果隻耳環.
只要個job 係lv 70 以下帶都有用.
都有+30% exp bonus.

放心啦.
升完Main 果隻, 之後d job 都好易升.
打下副本, 打下FATE, 做下卡片任排副本, 時間好快過.

我玩左4 日hea 住玩隻Warrior 都lv 42 了.
我以為兩個100%可以重疊架添
我睇中文WIKI 鄰國朋友都好似KEEP住更新緊5.0 D 任務
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞