[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(24) 5.0漆黑之反逆者

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
入日本人Server, 打日文! 上2ch!

一定識到!
想問下ff14 cafe訂票問題
我用舊lowson ac(以前申請唔洗電話認證)成功訂到票
拎票果陣係咪同以前一樣唔洗電話認證
2ch唔識用
正常要電話號碼
Lawson訂飛既話
你有冇收到個CODE 俾你去LAWSON 度印飛?
我3年前果時好似係有個EMAIL俾我.
之後去LAWSON 度Show 張EMAIL 俾個店員睇之後就俾飛我.
好似係.
但太耐, 唔記得有冇記錯.
唔知可唔可以比店員拎飛
但係正常應該係用lawson部機入code print張野出黎再去counter拎飛
不過見你話你ac無電話認證既話
正常應該唔會要你入電話號碼先拎到飛
收到email 有個code 就得
搞唔掂就問店員
有封email 係手就實得
反而覺得隻game 其實唔係幾洗交流
可能未打到上去難副本

E + 基本上好似玩緊單機game感
係個城果陣 周街行都唔見有人講緊野
街場排副本又係 開頭收尾各講一句就88

毒撚去到邊都識唔到fd
本身唔想單機,所以怕怕地
Wow玩美服啲人唔識都可以係咁吹水
但係同日本人玩好似多好多潛規則咁
唔敢隨便密人
講真想吹水上黎吹/ Discord 吹.
不過如果你日文好. 又入到日本人公會.
我覺得應該都可以同到日本人傾計o既.

係呀隻game 其實唔多洗傾計的...
打fate刷古武其中一粒晶
刷左半個鐘終於刷出
跟住原來我個身爆晒冇位 拎唔到粒野
我當堂屌出來
其實佢改名機制係點?
整人果陣話個名唔用得
但係我係佢官方character search 又唔見有人用左我個名
又唔係敏感字眼

工人既名又係成日都唔比用
係咪連工人名都唔可以同其他人既工人撞?
你改乜名呀
我反而想知

我用Baka Fai 都冇事
我個陣諗住幫工人姐姐改pokemon 既名,點知全部block晒
70lv個把?
有冇人可以教下我70lvl黑魔rotation 或者有中文教學link 睇晒youtube上面鬼佬啲教學片都唔明
POKEMON名應該都算熱門 試下D冷門POKEMON
條支線劇情長到好似主線咁
上到80再研究啦
係架,但係太攪笑,九唔搭八好過癮
我好鍾意佢老豆
超型
又係超戇鳩兩父子都鐘意插地
我鍾意女助手```
但係佢好耐都冇換番調查服套制服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞