[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(24) 5.0漆黑之反逆者

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
2.X 事件屋Related

又到星期二 又係消化既日子
太耐我都唔太記得,最深刻係佢好撚鐘意插地,同預告好睇過玩
求神拜佛一炮過,唔好比d雷神攪到3F之後disband
huh?
預告好抵死.
同埋其實好多惡搞係入面...
要夠宅先識笑.
EDEN 好似逢星期二Reset 一次.
即係Clear 左的獎勵, 又可以再拎了.
Roll到就係,如果唔係就得本書仔囉
非洲人不停F5募集板
日本仔都好驚第一日消化唔到4F,之前有個日本仔話今日一定要消,聽日全然魔景,笑死我喇,剛剛我又要準備食飯,佢喊曬口話無辦法了,唯有再組,實情係我同佢地死左半個鐘都去唔到轉轉地板,頂唔順喇
我想問下有冇Aegis香港巴打公會招人? 我流離失所左好耐
1.0玩到而家, 不過而家忙返工每日都係online玩下獸人Quest, 同埋daily.
基本上伊甸同極蠻神係冇時間練的..
有架.
佢有睇POST 的.
你等下.
今日之後,入4層clear目的+460武器要求,過關率一定高過所謂消化但係全身450藍裝(應該比大佬帶過)
何解呢,上星期460up一樣仆街在4f,印以我今個星期入470up
打左咁耐概感覺上星期入消化打極都唔過(極多450藍裝)入460clear目的一炮過(不過全場470武器)
1-3層都試過同樣情況
有,你如果未有FC可以今晚 PM Rail Zack
我應該會等緊消化團
好, 我睇下今晚上唔上到來
屌,剛剛仲仆街,入左470up,雷到阿媽唔認得,1F勁死當佢hea打,2F最後死淨一人過,3樓你老味打到blacksmoke個坦可以自己唔知點樣跳落街,好,之後都過到。
佢老板4樓補唔切,坦死,截車又發夢咁,兩鋪都去唔到轉轉地板,我怕撚左佢,我噤投票,出到去仲問邊個噤,真係厚面皮到以為自己過到
巴打真慘,岩岩消化完,1-3正常有470死1-2個人都輕鬆過
屌你老母!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
用錯職開470箱呀
我唔願做人了
岩岩見到正想分享
片主好勁 感動到ME狂流馬尿
多謝你
食完飯返上去入左隊正路既4F消埋了,正路既第一場過唔到都正常會去到兩體,第二場就過了,唔敢想像聽日先消化會點,無曬正常人咁濟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞