[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(24) 5.0漆黑之反逆者

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
Sonic BOOM~~~~
FF d bgm 不嬲都好正
可惜既係植松伸夫 淨係幫1.0 配樂
迫死非洲人系列

Wakanda forever
我之前勁呀,loot 1-23-12-1,純非洲血統無誤
依家係咪仲係一個星期Clear 左一次就唔可以再入?
可以再入,無得loot同人地會少左箱
占星職業任真係去戶外睇星就收工

好有大學reg頹學會儲學分既感覺
而加既占星
但點解每張卡都係加攻既?我上網睇款款唔同功能
如果入副本
打到件裝爆晒
可唔可以係副本入面維修?
想入坑一問,4.0 trailer見到有武士職業已經好想玩,到依家都會間唔時上youtube睇人地介紹武士點玩,但明明冇玩隻game
我想問啲副本難唔難打?玩開wow定時跟團打25人副本覺得有壓力打到想嘔,ffxiv係唔係同wow一樣唔打副本不如唔好玩?好想玩武士,真係好型,但要返工做奴隸真係唔夠心力去打大型副本
FF14 同WOW 好唔同我覺得.
佢重視個故仔多過一味打副本.
新入坑的話要玩哂所有故仔(Main Quest) 先開放到D End Game Content
有難度的副本都係呢個時候先有得玩.
又唔會冇得玩副本就唔好玩.
隻GAME 好重視你Causal Play
d End game 野你唔玩都得.
個Producer 甚至講出口.
預左有人係每次有大update (即係Main Story 有進度)先返來玩下.
之後又得下一次update 再返來.
佢覺得隻game 依家個生態就係咁.
多謝師兄解答
換句話問即係師兄你會推薦我呢啲間唔中on下但又唔鍾意打高難度副本(普通小型幾人副本ok)嘅休閒玩家入坑?
講堅呢隻絕對可以當休閒game
不過你想玩武士的話就要完左2.0 的故仔先可以用
呢度大約70小時...
仲要2.0 個故仔幾悶下
其實你玩玩下就會手痕想打本
因為堆高難度副本其實用既時間唔多
我會長社畜每晚打2個鐘鐘本就訓
都就黎過哂全game所有end game野(包含絕本
你會長天資聰穎!
多謝咁多位師兄解答
其都想玩左成年幾架喇,單機解任我唔怕,反而真係怕打副本出錯累死人曬人地時間
聽到咁多位都話可以休閒玩,過多排應該就會入坑,玩武士
其實上youtube睇定d mechanic 再玩就冇問題了
睇一次都夠
有個印象先
再落場玩

同埋DPS 冇乜大壓力
專心做輸出就好了

Healer 就辛苦
三千幾羊,一pack三色。好貴

襪我唔敢著...
反而買左呢D.

我最鍾意用Tank
梗係掛住騎士同戰士上書包.
好似800羊一粒? 我覺得太大粒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞