[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(24) 5.0漆黑之反逆者

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
呢首歌既感染力令最後既劇情爆晒分
5.0獨立來講,可以算係一隻數一數二正既RPG,劇情有些少老土但係好多touching位,玩落就知,都係個吓早晨,我都標眼淚
打咗十幾場frontline先贏到一場
想問下後面主線劇情係咪都唔係全語音
基本上係
而家去到3.2
唔捨得玩太快
一條友好難影響成個戰局
快D 玩啦.
迎接3.3!!!!
仲有想問下如果想2 條友互相招待 拎哂所有野

係咪要 免費版升到35lv 先

之後買pack 係個pack 送果30日入面 搵到另一條友又係感岩 岩岩入坑新買pack 係果30日之內

感我地就可以互相招待 拎哂 招待人同比人招待既所有獎品

https://na.finalfantasyxiv.com/lodestone/special/friend_recruit/
自己跟

"* The recruitment code cannot be entered after a subscription has been established. Please be sure that the recruitment code is entered before then."
買左pack 先可以比code 人
但係買左pack 就唔可以入code
感點樣互相招待?

定買pack 送果30日係唔計subscription 要完左果30日 真係比錢續先唔可以入人code
我個IL永遠跟唔上募集板上主流限既IL
首先.
邊個同你講互相招待先...
講明Recruit a friend
就梗係玩緊的人去搵未玩的人啦...
所以新人玩的正常係收"被Recruit" 的禮物嘛?
咁互相Recruit 咪即係兩條友可以食哂兩邊?
有點奇怪.

其實唔緊要啦.
都係換d 坐騎o者.
隻game 之後都好多靚野架. (俾錢買都好多...)
投入去玩隻game 先啦~
明明random分隊,贏嘅機會應該係三分之一吖
我記得我當初都係同人互相招待
咁邊個subscribe 先?
即係入個cd key
好似冇特別講 果陣高登就咁PM條KEY就搞掂
台仔好多人玩緊互招
佢地話買pack 送果30日 唔計
但我睇官網又話比左錢就無得入code 所以先上黎問下
睇黎大家都係老玩家 唔知新手招待d 野都正常
mob hunt 連個mob 都見唔到
咁等你寫報告!

第一次3條線
的確係可以新手互入CODE
兩位新手起買完GAME送果30日內
互入大家條Code就可以拎晒邀人同被邀既獎勵
Thx
發達啦 100萬MGP 恭喜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞