[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(24) 5.0漆黑之反逆者

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
尋晚屎忽痕
去Netflix 睇埋光之父親.
玩過隻Game 先睇真係好燃.
d BGM 係哂FF14 D 音樂!
打贏第5 層果度真係好燃!
唔係

零式係 你果個星期過左果層 不論有冇拎到野
之後再打都冇裝
尋晚一team打到尾,係4/F打左兩場先過,算好順利
仲有四本書仔囉,我屌
琴晚一場過左
終於Roll到架車
In坐騎we trust,架車我尋日roll 1呀,屌
果套個老豆已經RIP左
RIP...

BTW,
馬場好正...
由拉打Drive 開始睇.
愈來愈正.
Medic BB
深夜のダメ恋図鑑 有佢份
馬場係愈望愈順眼個類,唔怕睇到膩
thanks
光之父親真人版香港包場開了一個專頁, 會有相關資料更新, 怕自爆唔想ADD的都可以BOOKMARK 一下, 之後會公佈報名詳情

https://www.facebook.com/FFXIV-%E5%85%89%E4%B9%8B%E7%88%B6%E8%A6%AA-%E9%A6%99%E6%B8%AF%E5%85%89%E6%88%B0%E5%8C%85%E5%A0%B4-101494247918274/

巴打好落力!
你果邊玩到LV 幾呀?
出返來國際服玩過囉.
不過就要睇英文/ 日文.
轉黎同鬼佬/日本人玩都唔做中國人啦
重新投胎做人啦
大陸Ser又慢人一版
d大陸仔又toxic
勸施主襯早投胎轉過黎
入坑無耐 岩岩升到60幾lv
仲有無機 拎哂牙狼合作d 座騎

Btw 有無得set 到 mouse 指去hot bar d 技果陣唔會顯示技既資訊. 成日彈一個視窗仔出黎阻住我睇其他技cd成點 利申用mouse 出技
可以,有得較,character config(傾計區齒輪)左邊第三個紅色格UI setting第一頁有得較物品同技能開唔開資訊同資訊格個位置(),我唔係滑鼠出技都嫌佢煩set左去左邊傾計區上面
瘋狂刷係可以嘅
你用macro取代個技能icon就唔會有嘢顯示
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞