[An/iOS] Orna (10) - 虛擬實境+ 傳統RPG 五大訴求 缺一不可 以眼還眼

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
好奇SPARK V 一下有幾多?
我放到冇位放
SPARK V 如果係打尾王 咪6xxx 左右 同multi spark 平均打出黎既差唔多
multi spark 既最大值>spark V >MULTI SPARK 最細值
好奇點解會無multi spark
最勁果招黎
因為由物職轉魔職 用多咗好多錢 而家儲緊50萬買battlemage
我先得 Lv 203 咋,同埋我鍾情法系,雖然我可以 offline set 玩盾戰,但係懶,我可以 4700 HP 同 7700 wards 嫁,defense 都有 2400,不過咁好煩,成日要轉
唔洗轉盾戰啦 MASTERFORGE 個盾就OK
好奇, 盾戰主打會用咩技?
邊個叮叮咁開心, 岩岩收完8月王又開
8完都完,冇HJ巴清, 隻王點殺啊

宜家用緊呢個
今日有兩塊打到殘血嘅地被尾刀 樓下塊地又比同一個人搶左 好灰
夠做啦 我都儲緊料升
再搶返佢
9星主線隻god 戒解到了
我見對手用archdruid 附近有一個nekromancer
我上reddit就教人玩druid 因為高等多魔裝 我想問我依家係mystic tier5-8應該走邊條路線發展 求指導
唔好再開8月王Merlin
唔夠時間打
玩住法師先會輕鬆d mp多續航力就高d
因為就算之後玩近戰
都會番轉頭去學番Druid d技
到時裝備多 先慢慢諗下想玩乜
到最後其實都係所有職都開哂
今晚係咪會變做有9月王打
依家睇仲係8月王, 可能外國SERV 未1/9 , 又可能未UPDATE隻GAME
GMT 時間計,香港 +8,所以聽朝 8am 先 update
yeah,超好用
黑龍書 同god 戒子邊樣會多d exp
琴日搞到咁 今日應該NO GO
唔駛出北角搵ME
Great 1.375
Cursed exp 1.5625
God exp 1.5, orns 1.5, gold 1.5

我宜家一手 God 一手 cursed
我聽日應該去機場遊車河河河河河 and 河
9月王個毒撚毒可唔可以用白水解?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞