[An/iOS] Orna (10) - 虛擬實境+ 傳統RPG 五大訴求 缺一不可 以眼還眼

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
where?我又打
觀塘MTR果邊你應該成日路過打到

觀塘mtr位應該見到
聽日返工, 2炮收佢
加油
我打佢得幾百仲要有盾
打你都可以打到一千 有得磨下
上全套BUFF, 連佢個盾都直接炸爆
初期點賺ores?75lv都未轉到T3 sosad
如果有 silver lucky coin,開咗 1 個鐘內可以 double orns 呀
gauntlets係咪姐係地城?
Gauntlet 係你人果個,即係 Arena 左邊果個,Dungeon 係喺街同 Gauntlet 一樣性質,只不過佢係系統生成周圍有,#1 有相關位置
唔該晒,想問gauntlet key點有?同埋建議幾lv去打?
打boss/raid都有機會會跌

其實幾lv都可以入去打
入去記住開buff同埋唔駛慳水打
因為呢個係賺orns嘅好途徑
不過低lv打嘅層數會比較少
會出現打打下無key嘅情況係好正常
仲有就係盡量打boss mode同埋食coins打
回報會比較好
朝早都lag機 藍田4塊地淨係打到2塊
1塊入到去變左打小怪
1塊入到去load到error

收工再戰
呢個禮拜真係好lag
成日搭車打地城打打下都會卡住咗
忍痛離場
我覺得如果你起手法系....咁就直接當佢冇地城呢樣野仲好
低lv 打風險高回報低
我果時成100lv 小德先首推地城小怪
就算轉埋gm 都唔係順推

如果你真係想玩下 建議daily 要解任先打
key多留起佢,等開到7星職先掃boss關
175lv後會13關變20關,基本上唔撞狂暴王,順推

然後你會發現越打越多key
同盾戰有仇....
返工位d地又係俾盾戰清晒

又食左1小時cd
有無人可以控制下Chumimi唔好刷2王
唔開就冇得刷
Starlord都係刷到175左右
點解要咁鐘情2王呢
刷唔到STARLORD? 再係咁就降返職算
Starlord 1300魔防2000血就刷到
star 泰坦 be 成日冇人打 定打唔郁
我諗大家都係無諗過刷raid 升lv
但瘋狂洗2王
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞