[An/iOS] Orna (10) - 虛擬實境+ 傳統RPG 五大訴求 缺一不可 以眼還眼

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
Ps4 ready
用果粒鐘打場地城應該都夠既
真心 175-199 呢段時間狂打boss mode儲key

我由25x 打到就跌穿200
中間只係炒過唔夠5場
200 d王有毒,唔識出key
上一代可以 cross platform,今集唔可以真係好衰

講返 orna,我宜家冇 party,有冇興趣一齊?我未有時間搵 NaCl 大 party
你指3ds 同switch mhxx?
唔駛同色同團都party 到?
組完隔好遠都食到效果?
講到舊時online game公會飯局咁
就到時間出黎組係無問題既
依家180 齊基本裝等上晒十lv
講到咁驚 諗緊平時打怪同orna介壓lv
升經就打raid黎補
唔同色好似都 party 到,跟住一齊打 boss 仲可以 x人數 exp,組完 offline 都吸到 exp

以前玩 online game 有網聚幾開心嫁,咁唔洗見到面先 party 到,我工作係周圍去,去到你附近 invite 都得
定講緊呢隻game咋
190果段時間真係好正
唔怕狂暴王,隻隻秒去,d key不停出
orna 搵人 party 呀,你哋都上緊 200,我又打街多咗,可以 share exp 俾其他人
之前發夢都太多人
個網一係變2g一係圈外
所以都難搵人組
如果最近時間既話
九月一中午-夜晚會係炮台山
俾hj 巴組一組,升lv 快過火箭
之前咁多次我都要出 job 冇出過去發夢... 話說 NaCl 都有出去發夢,唔知你哋有冇撞到呢?
港島區啱我呀,我食玩訓多數都喺港島,平時我都有去九龍新界遊車河,唔出去散心就嚟悶死
九星都係等王裝唔駛小怪裝??
想升orna快d多過lv
細水上限改到5000支
用緊master 7星小怪頭 北佬法鞋
唔係狂暴王都輕鬆
岩 server頂唔順
只係撞過abc個fd叫luffy 既
之後開transfer 都未見過有其他人
330-7pm都係炮台山果頭睇野
到時開住game等你加?
買到超過個數
但真係得返五千
好矛盾
想demon 件紫雞甲防石化
但如果9星boss 出紅,個數字一定靚好多
我宜家已經唔太理後期會出更靚,早升早享受
唔係王出唔升
把火神棍差1x hr lv8
下星期出山毀滅世界
我見到鬼
隨便收
轉頭又見到唔係鬼,件事咁鬼o既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞