[An/iOS] Orna (10) - 虛擬實境+ 傳統RPG 五大訴求 缺一不可 以眼還眼

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
一陣學鬼埋佢先 orna太多
Eternal light嘅好處
基本上都唔會有0%嘅出現
基本上你解晒d職都得啦
目標係慢慢儲緊買雷神

但想轉駄學左d 有用技能職先
唔知學唔學大龍騎好
擋大技要上下夠先唔死
擋兩下咪要補
雷神你有咩技想要 ?
大龍騎有得加crit係爽嘅
但係你哋魔攻會crit咩?
物攻都係得strike技會crit
不過好食魔,都好少用
你落ward技咪可以擋多d囉
我玩呢隻驚就係因為覺得雷神得意
Hori都係擋技黎 但冇按防擋到咁多
之前有放擋7rd果招 但王唔出大技都係0
換左用ices3
Horizontial唔係淨係開ward,無加防或者absorption percentage咩?

你試下用ward of mythril可能會再輕鬆d
Hori我主要用黎減防
咁招補盾可以轉WARD OF M
升完職都冇點睇多左咩技
Thx
solo到隻亞瑟淨10幾萬血,然後error 死驚
失望 原來係t 唔係永久
Hori唔係永久咩?
冇T架喎
Btw懶人包想知有冇減魔攻技
比be打千幾一下火波痛
Horizontal Slash
Attack
★6
40 mana
Attack from the side, cutting an opponent's defenses and giving Ward for 1 turn.

Learned by
Blademaster Lvl 125

er..... 減攻減防?
我就用omnistrike debuff嘅
佢減防係horizontal strike
減攻係用X slash喎
眼殘
仲以為一個技 2個debuff
咁我兩邊都唔齊,慘
升級過程miss左 bear’s might
係咪必用
另外想問所謂白水,其實係咩?

仲有master,demon升野其實係點?而且我見只有武器升到,但見排名榜有d人甲都好似demon到

想知點整
master = lv.11 係街嘅白屋升
demon = lv.12 master後先可以demon
兩者都要用大量材料 特別係demon forge
位置可以睇睇之前巴打整d地圖

白水...萬能水 回9999hp mp 解晒所有bebuff

master 同demon 首先你件裝要lv10
然後去白屋度升級就得(唔駛等時間)
然後再去紅屋升(都係唔駛等時間)
但升級要海量料同gold
多謝兩位巴打解答

白水我得幾枝

紅屋仔升demon,裝備洗唔洗解除左先?
行過見到去紅屋開唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞