[An/iOS] Orna (10) - 虛擬實境+ 傳統RPG 五大訴求 缺一不可 以眼還眼

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

點解唔係zeta 紅
啱啱想買材料,發現佢 warning 話我呢個材料 enough,6675 個 hide
好多wood iron steel leather
白裝你地都all in 拆?
綠藍白都自動拆,因為有部份紫裝值錢,所以手動拆
我指去shop 見到d 白裝,都買黎拆?
長減的
唔夠料又心急果陣會呀,所以平時打到 d 紫裝值錢就賣
我之前要silver runestone就有買d白裝拆
都唔算貴,有時十幾廿件拆起嚟都爽
好慘今日打boss地下城pk左兩次
狂暴左隻唔訓覺既boss

另外想問whisper 點攞ornate?有無得打怪刷
公司落雪,乜都開晒 但0隻雪人
記得唔好開紅色蠟燭
影都唔見
pvp 隨機?
咁真係好難攪囉
我果把 shop 買,normal 嘢
Normal野好照上master?demon?
MIGHTY MIMIC 200LV 狂暴

1野秒殺, 點打
呢把嘢我未打到過,只知有 normal
咁勁既
我見hkgg有把demonforge咗
但係都睇唔到係咩數值
點解見到黑龍書可以DEMON??
飾品位都可以升架咩?
點先拎到成100000orns?
3星 D 角色係咪買晒佢好?
specialiaztion係咪用定一個唔好轉
好慘今日打boss地下城pk左兩次
狂暴左隻唔訓覺既boss

另外想問whisper 點攞ornate?有無得打怪刷
但係都睇唔到係咩數值

我都有把 demonforge 咗呀
但係都睇唔到係咩數值
點解見到黑龍書可以DEMON??
飾品位都可以升架咩?

佢升到我就狂升喇,忽然之間升到 demonforge,不過我呢件唔夠 190%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞