[An/iOS] Orna (10) - 虛擬實境+ 傳統RPG 五大訴求 缺一不可 以眼還眼

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
之前用warrior’s ring
加攻減魔攻嘅
屬性strike係高攻咗嘅
我諗應該無關係
跟我出車啦

我個 party 5 個剩返我 1 個人仲有玩
Lucky coin 同 Lucky silver coin 幫到你
都係 buff ^,不過 1 冇 buff attack,2 有
學咗,主要 Lv 175-185 用
所以我月尾前一定清到佢,令大家都有獎,but 8月20前清到,我會開多隻
我花咗好多時間同油錢嫁
而家169lv 應該買drogon 學wyvern speed先 定買battlemage拎multi spark 定喺轉升返大德先
公會終於可以開9星王喇 著左燈喇

仲有想問有咩可以防到blind 打王成日miss 好煩
你哋覺得battlemage嘅multi 系列有冇必要到要花50k 去拎
學咗,主要 Lv 175-185 用
而家169lv 應該買drogon 學wyvern speed先 定買battlemage拎multi spark 定喺轉升返大德先

wyvern speed 可以用 potion 解決,我會揀 multi 先
咁我係咪要放慢 d?
wyvern speed 等你有錢先學啦, 平時去shop就掃晒全部藥水
只係要用多turn 黎buff而已...
multi 你有技用都唔駛咁急買, 衝左上去先
升1個星再farm 錢會輕鬆好多 (我覺得)
Blight Pendant
A pendant often worn by dragoons. It protects its wearer from blight.

TIER
★6
DROPPED BY
Arena
手殘貼錯...

search 完係冇野防到blind
因為而家我轉咗m仔farm錢 今日買埋細德 所以諗緊而家儲200萬轉大德先定拎d技先 聽你咁講 可能我轉返大德先
M仔 轉左8星職先 遲下先學返大德
8星嚟講你哋建議玩邊隻? 秘劍定盾戰定喺舊神
我自己係雷神
睇你有咩裝 因為盾戰剩係可以著戰士 祕劍就賊
大德其實除左招Wisp's Heal II
其他都無乜用
你唔係諗住上死靈其實唔駛買大德住 慳番200萬
我係gm 升m仔,再好傻直接儲550跳死靈
大德? skip
隻9星王要200先出裝?

打得入但唔出裝,咁仲打唔打好
打活動王囉 果堆Gamma / Zeta系列都好勁下
要出顏色裝仲難過乜咁
藍裝都冇件
成日開場未上好全套就出大秒
付出同收獲不成正比
活動王仲要特別少經
真係好趕客
唔可以俾hj大佬咁開心solo隻9星
我要攪事,分薄佢d exp先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞