[An/iOS] Orna (10) - 虛擬實境+ 傳統RPG 五大訴求 缺一不可 以眼還眼

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
今日開多三間寵物店都冇一隻白龍
由原本儲一隻百龍既百零萬orns
變左買多隻雷神都仲有剩可以買白龍
但仍未有白龍
仍然沒有遇到
痴線......
有巴打LOAD到就會大叫, 唔駛急
Tiamat弓搞用到200 好似係
再唔係呢兩把小怪武 不過都無咁高攻
上次先有巴打話,每個人睇到賣既野都唔同

紅弓高少少
有冇巴打而家喺遮打組隊?
我有懷疑過,但係未有證實,我等緊約大家出嚟,不過宜家香港咁大家冇咩心機,我仲有好多粒 remain 未開
Lucky Weekend
For a limited time, items have an extra 20% chance of dropping from monsters.
Ends: 8/18

Server Maintenance
Server maintenance will be conducted this week to address performance issues with the increasing player base. Please expect 2-3 moments of server downtime, lasting no longer 30 minutes each.
08/16/2019

luk week 但luk 唔luk埋紅
跌白裝冇用架
開晒D野打維修
好多就係完既時間先係咁
番工仲打唔夠咩
放假咪休息下
搭車出去先黎維修
返工係打radi
平時係打地城,點同
仲佢要有周末bouns

btw今早咁好天 依家落狗屎係咩玩法
me2 成乘車咩怪都打唔到 白搭
想問紅屋係咪要自己起 行哂成個區都冇
自己冇得起,你喺邊區?#1 最後有地圖
今日終於去左VANVAN個寵物店度觀光

不過你塊地俾火國火神搶左
我接收住先,你得閒自己拎返

BTW 將軍澳區戰火都幾猛, 瘋狂搶地
殺班無派彩 個野壞左呀

煲左3日 終於上到
又要儲錢繼續上8星
加油
我都仲差百五萬
如果中間遇到白龍又要重新儲過
八一八 兩點 維園見

八一八 兩點 維園見
我屋企附近嘅shop唔見咗係咪正常?
可能builder set咗唔public間shop
突然出現返啦
btw想問下地圖上面啲橙色虛線係咩嚟
咁即係load唔切地圖
Load多陣就會出到
成日搭車都會發生

地圖虛線就係地嘅邊線
顏色就代表地主所屬國家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞