[An/iOS] Orna (10) - 虛擬實境+ 傳統RPG 五大訴求 缺一不可 以眼還眼

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
每日任果d其實都唔遇你做得哂

如果出街玩都係打地城多
係屋企都係打打怪同打下raid
summon dead 係唔係唔食great meditation ?
個傷害咁怪
今日打地城五個有三個都狂暴王 啱啱仲要第一層就狂暴王 咩都未做就掃咗我出嚟
我啲key
175未有裝我都係打1KEY就算
5KEY多數中間就出返黎
慢慢換裝啦
我覺得谷物防又無問題嘅
Raid d大技都係物攻
通常搭車玩
喺屋企/office就打raid多
hj 巴依家用咩技打尾王

打咁鬼高傷又唔死
都係上哂buff就用multi spark
尾王同8月王應該都改過,大招出少左命中率好低
加上死靈本身都幾高敏 應該都係3至4招中1次 仲有second chance補底 應該都好難死
諗緊用返MULTI打好, 定SUMMON II 好

MULTI 唔儲3回就冇咩力水
16lv怒打附近怪升到 25 入會
有連會嗎
尾王會盲人 唔太建議用summon dead2
summon dead 2要黎pvp好d
冰會
[HK] The North

雷會
[HK] Imperial
上左200打地城BOSS真係會狂出4神...
新果D王係部都係唔識出KEY
唔怪得巴打們之前話要留KEY啦

4神,老鼠, LJ 光/暗王, 綠吸血鬼, BALOR KING 本身就唔會有KEY出
然後20關入面會出KEY既唔夠10隻, 仲要唔係必出
大獅鷲會出
我發現唔太夠力打足 boss mode 20 層,宜家只係打 normal mode,順便儲材料
狂暴雷神都可以隔硬燒水打嬴, 但狂暴地神真係頂唔到

唔係高等就一定刷到第三王 刷到三王你估我刷唔刷 仲有唔想繼續討論落去 各位睇完呢度就算 唔好問點解d數咁低 我隨便玩 輕鬆玩 你鍾意升職就升職 降職就降職 我都冇所謂 我唔會再有任何回應
我覺得,kingdom 有資金,高 Lv 刷 1,2 boss 都冇咩所謂,不過刷小怪會得好 d o既裝備機會高過刷 kingdom boss
一二王係要黎俾低lvl磨
150lvl以上 請留力打一下就好
後面所有王無限制 隨便享用
同埋可以上嚟傾吓點解好似差緊 d 咁,講吓時間分配、移動距離、獲得o既道具等等都可以增加交流增加遊戲樂趣
樓上氣氛咁緊張,等我群嘲一波先

但好可惜得181%
升滿都過千攻啊
輕鬆玩, 平心靜氣講, 你自己都話高等唔一定刷到3王
咁你刷2王意義何在?
1 2王唔好話紅,就連其他色既裝都唔會用
點解? 過度裝 又唔勁 又難出 然後仲要時間去鐵鋪升

咁隻raid 除左裝, 就只淨exp
然後你冇裝之下又狂拉高你個lv....
結果係你空身再落下一級, 只會更難打

呢何時候你需要既係打小怪 / 世界王升裝
raid王唔係唔俾打, 你咪r 幾下等開獎
留俾d 低lv 既巴打升下 大家開心高興

我地都係過路人, 點會點條黑路你行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞