[LingU] 嶺南大學討論區 (16) 懲黑除惡 保嶺存博

1001 回覆
25 Like 1 Dislike
push
我地嶺南今日最出名
張(靚梅)老師有啲嚇親feel
好難唔嚇親
*靜
想知邊度頂住左
條氣頂住咗
當港大宣布p/f 教大宣布全退宿費 我嶺SU竟然話p/f學生會挑肥揀瘦 學生用金錢保留宿位 下年用多d設施 真係笑撚大人個口
真係冇眼睇
我琴日喺goop度仲要俾班打手屌
挑佢老母肥呀,而家轉online learning 同face to face邊有得比,有d科重要冇zoom直接比個ppt你算鳩數

個hall隔離有人中武漢肺炎你夠唔夠膽番去呀

屌你老母點解個班學生會個腦裝屎都可以入u
我屌撚曬你地老母,邊個再屌嶺粹就係鬼
嶺粹係抗爭莊,手足嚟
想cap你圖咪cap你圖,駛你批准?
個個係度屌,說好的不割蓆呢?口號嚟?
係咪光復咗香港 五大訴求達到咗啦?
連我個淺藍老母都問啲暴徒係咪搞完事
而你地就喺度屌手足
應承我 唔可以當手足係condom
手足就嚟贏 千祈唔可以中五毛分化撚嘅計

最後
光復香港 時代革命 五大訴求 缺一不可 煲底見!
尋日班人仲要係到話要含淚投 抗爭莊好重要 叫人忍一個同學生對立既SU 寧願唔撚要 含你老母
佢而家就當撚左我地係condom 唔識就好心問人或者開post brainstorm

屌佢老母都唔知佢哋如果同政府傾會唔會屌鳩手足五大訴求係挑肥揀瘦
以嶺南本身低嘅投票率,加上依兩單嘢,佢地宜家就真係可以唔駛選
lingu朵已經臭
如果依單爆埋出去,grad咗都唔敢同人講我讀lingu
經過今日goop單野之前啲打手收曬皮
我就放長雙眼睇下嶺粹今次又點兜

出左聲明 大家睇左未呢 唔好再屌啦因為佢有精神病 一陣自殺就唔好啦
有冇人知今年 ling u 申請grant loan deadline係幾時,exchange緊收唔到sms,上學資處個網得19/20資料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞