[LingU] 嶺南大學討論區 (16) 懲黑除惡 保嶺存博

1001 回覆
25 Like 1 Dislike
Translation final year 讀到就grad都冇tg group入
想問下reg day係咪一定要番?
住好遠一來一回加埋三粒鐘唔係好想番
有無人知salon 係乜點解要reg
呢科係咪真。孤兒科我見佢上年intake 三十幾個
今年好似連同學仔都未搵到個
salon係nso其中一個環節 有ILP分
8.16 學界-Stand With Hong Kong聯手萬人集會!國際本土戰線會師!
「英美港盟 主權在民」集會
日子:16/8(五)
時間:8:00-10:00 pm
地點:遮打花園

(1) 英國確認中國違反《中英聯合聲明》國際條約;
(2) 英美國會各自制訂通過香港人權民主法案,制裁損害香港自治、自由、人權與民主的官員,如凍結他們的英美資產、禁止他們入境。

#反送中活動

一齊去支持攬炒巴打啊

有冇巴打可以講下 點解除左第一行 其他全部0cred?
屌拿星原來要兩個都reg...
第一行係lecture
就會一大班人上嘅
之後嗰啲係tutorials
會分幾班唔同時間咁上
你當係啲補課咁
lecture係一定要reg
之後再揀一個啱你時間嘅tutorial
1+1咁
有堆cluster都係咁...屌 又要重新plan過..

上校網睇到hall result是咪舊嘅
但係係19/20
呢個唔係freshmen架
reg day最好返 早啲返可以識下呵啲人

CCC pre reg咗上面兩個
下面not for major冇得揀
應該可以轉TUT section
點轉?佢本身唔係都tut咩?
小妺想g可以係冰睇到
[/quote]小妺想g可以係冰睇到[img]assets/faces/pig/dance.gif[/img][/quote]
Portal>registration >look up classes to add>再揀翻個科嘅code (e.g ccc)
Quote 少咗 柒咗
有冇人知19號reg day係幾點返去?但個朝要reg科
9-6都可以
有需要嘅話 呵庄/蘇庄都會教你reg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞