[LingU] 嶺南大學討論區 (16) 懲黑除惡 保嶺存博

1001 回覆
25 Like 1 Dislike
冇,不過以前中學econ唔差,尤其macro
姐係佢有寫明個course嘅recommended我睇左yr1好似得CHI4325同CHI3002可以揀(我見得呢兩個係1-4)
有呢D野
但3同4字嘅course都係再深D嘅course,yr1一入黎唔會讀
大多數都係讀2字頭嘅先,個D係基礎同仲有好多位
唔該你先佢個網我都睇到一舊雲 我再去研究下
我fm都係咁,再唔明就之後就趁見advisor個陣狂問佢啦,我個陣佢都同我解釋先明
有冇今年non ju history jj
D course 嗰個days 係T 同R即星期幾?2,4?
MTWRF
仲想問3年點先可以讀夠108 cred
係呀屌 得tran得12 好尷尬
Translate yr3 here
Fm 唔明reg科嘅嘢可以tg我

btw 721 811 813
又話12點後可以繼續reg嘅
點解全部都變哂student restriction嘅?
本身睇10AM-1059AM
之後睇又轉10AM-1159AM
唔知想點
仲有科CCC lec fix死一個時間好on9
見advisor洗唔洗print定份planner? 定要拎埋電腦
Advisor有電腦
REG科係咪仲要注意埋會唔會撞時間
逐個逐個COURSE睇有咩SECTION睇到亂曬
定係就咁REG就得
係。所以最好見advisor前已經確認啲course冇撞時間,唔係嘅話個system pre reg唔到你要啲course俾你,遲啲add drop你又要再搞過。
我已經見完個advisor 求奇塞左個科入去 係咪reg科個日就係揀呢幾個科 仲有冇得改
同埋聽日睇自己咩宿有冇話要幾點返去
唔係 遲啲Add drop仲有得改 總之唔好撞時間就Reg到
system排完ok就唔駛改 排唔到就等add drop世界大戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞