[LingU] 嶺南大學討論區 (16) 懲黑除惡 保嶺存博

1001 回覆
25 Like 1 Dislike
絲打先得
+1
代人放Link 英文系fm老鬼入:

https://t.me/joinchat/MI-qfBML2qRMzuQI9C6w1g
Yes
Advisor approve咗個study plan之後我星期一reg科可唔可以轉科
可以
入紙係咪第一堂搵個教授簽名?
之前未試過
其實毒撚一個更開心
驚乜
想當年我咪又係自己一個 到呢家都係好地地
想問下其實19號返去係做乜?
同埋有冇人23號會返去參加hall tour?
咩呵?
近嘅開sem過嚟玩
仲有呵camp喎Ching
唔好咁快否定自己
19係reg day
你可以返呵/蘇 D人會教你reg科
喺呵仲可以行呵tour
咁我上個禮拜已經reg左科 即係可以唔駛返去?
你唔係fm?
最好都返去呵 行下呵tour 同呵啲人傾下計 識下人啦
【請參加「團結克難、守護嶺南」集會】

今年夏天,不論嶺南抑或香港都飽受風雨。

超過700位手足被捕、2000多人受傷、6位以上義士以死明志。

係呢個時刻,校方竟然對於極權殘害香港市民、甚至係自己嘅學生嘅情況下仍然無動於衷,更加對被指涉及元朗恐襲既敗類校董何君堯一再姑息!此等行徑實令我等
悲憤填膺!

為逃避學生示威同群眾壓力,NSO同開學禮竟然係冇交代任何原因之下慘被「壽終正寢」,新生冇迎新,Soc冇得R人,即使冇上街反送中,我地原有既生活已經被衝擊得七零八落。

面對校方無為,我地只能自救。嶺事館會係8月22日晚上6點發起集會,「團結克難、守護嶺南」,到時更會有重要嘅事情宣佈。

集會詳情
日期:8月22日
時間:18:00-2200
地點:永安廣場

到時見!
請問聽日sport team有冇booth睇嫁
有呀
唔該晒

聽日位置圖
除咗sports team仲有cultural team㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞